برگزاری مراسم یادواره شهدا ، جانبازان و ایثارگران در دانشکده صنایع دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب

۱۹ اسفند ۱۳۹۱ | ۰۳:۳۰ کد : ۵۱۶۰ رویدادهای فرهنگی واحد

به همت دفتر فرهنگ اسلامی دانشکده صنایع دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب مراسم یادواره شهدا ، جانبازان و ایثارگران در سالن آمفی تئاتر آن دانشکده برگزار شد.این مراسم با حضور حجت الاسلام و المسلمین حاج آقا گل محمدی مسوول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در واحد، آقای دکتر سنائی معاون فرهنگی واحد و آقای دکتر عبدی رئیس دانشکده صنایع و همچنین سردار علی ناظری معاون سازمان حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس انقلاب اسلامی و آقای مهندس جواد صحرایی رستمی کوچکترین رزمنده هشت سال دفاع مقدس و جمعی از دانشجویان و خانواده محترم شهدا، جانبازان و ایثارگران برگزار شد .ابتدا حجت الاسلام و المسلمین گل محمدی در خصوص جایگاه و مقام شهید و شهادت در قرآن کریم مطالبی را مطرح نمود . سپس سردار ناظری طی سخنانی به نقش شهدا و شهادت در انقلاب اسلامی اشاره و ضمن تشکر از برگزاری مراسم این چنینی خواستار انتقال مفهوم دفاع مقدس به نسل جدید گردید. سپس از ذکر خاطرات آقای صحرایی (دانشجوی کارشناسی ارشد صنایع واحد ) بعنوان کوچکترین رزمنده دفاع مقدس ؛ از دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشکده با اهداء لوح تقدیر و هدیه تجلیل بعمل آمد.