برگزاری دهمین جلسه شورای قرآن و عترت منطقه 8 دانشگاه آزاد اسلامی در واحد تهران جنوب

۱۹ اسفند ۱۳۹۱ | ۰۳:۳۰ کد : ۵۱۵۹ رویدادهای فرهنگی واحد

دهمین جلسه شورای قرآن و عترت منطقه 8 دانشگاه آزاد اسلامی با حضور معاون پژوهشکده قرآن و عترت به میزبانی واحد تهران جنوب در محل دانشکده صنایع این واحد برگزار گردید. در این جلسه ابتدا آقای دکتر سنائی معاون فرهنگی واحد تهران جنوب ضمن خیر مقدم به حاضرین ؛ مختصری درباره فعالیت های معاونت فرهنگی در چند سال اخیر توضیحاتی ارائه نمود. سپس آقای دکتر طالب تاش معاون پژوهشکده قرآن و عترت در سخنانی به برگزاری نشست های تخصصی با محوریت قرآن و عترت تأکید نمود و در خصوص ایجاد بستر مناسب جهت شرکت و حضور با شکوه تر دانشجویان در جشنواره هنر و ادبیات دینی و پژوهش های دینی و نیز نمایشگاه بین المللی قرآن کریم مطالبی را مطرح کرد.

در ادامه آقای بیات دبیرشورای قرآن و عترت منطقه 8 در خصوص نتایج مرحله منطقه ای بخش شفاهی هجدهمین دوره مسابقات قرآن و عترت دانشجویان و سیزدهمین جشنواره اساتید که در واحد تهران شمال برگزار گردید توضیحاتی را ادامه نمود و نفرات راه یافته کشوری مشخص گردید. در این جلسه همچنین نتایج مرحله منطقه ای و نهایی بخش کتبی سومین دوره مسابقات سراسری قرآن و عترت کارکنان منطقه 8 دانشگاه که قبلاً به میزبانی واحد تهران جنوب برگزار شده بود اعلام گردید.