برگزاری سخنرانی با موضوع اقتصاد مقاومتی در دانشکده صنایع دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب

۱۶ اسفند ۱۳۹۱ | ۰۳:۳۰ کد : ۵۱۴۲ رویدادهای فرهنگی واحد

به همت دفتر فرهنگ اسلامی دانشکده صنایع دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب و در راستای فرمایشات مقام معظم رهبری جلسه سخنرانی با موضوع " اقتصاد مقاومتی" در آن دانشکده برگزار گردید. این جلسه با سخنرانی آقایان دکتر رئیسی و مهندس کاظم موتابیان و با حضور جمعی از دانشجویان در سالن آمفی تئاتر دانشکده برگزار شد. در این مراسم ، سخنرانان دیدگاه های اقتصاد مقاومتی از نظر نظریه پردازان از قبیل مولفه های اقتصاد مقاومتی، شرایط اقتصاد مقاومتی، زمینه های بروز اقتصاد مقاومتی از نظر مقام معظم رهبری ، ریاضت و اقتصاد مقاومتی و تفاوت های آن با اقتصاد مقاومتی و نقش مهندسی صنایع در زمان اقتصاد مقاومتی و نیز بهره وری از تولیدات داخلی در کارخانه های کشور در زمان اقتصاد مقاومتی را تشریح نموده و به این نکته پرداختند که چگونه می توان از نیروهای انسانی در زمان اقتصاد مقاومتی با حداقل هزینه استفاده کرده و از آنان بهره برد و از اتلاف های بی مورد جلوگیری نمود.سخنرانان در انتها به سئوالات مطرح شده پاسخ گفتند.