برگزاری بخش کتبی سومین دوره مسابقات قرآن و عترت کارکنان منطقه 8 دانشگاه آزاد اسلامی به میزبانی واحد تهران جنوب

۱۶ اسفند ۱۳۹۱ | ۰۳:۳۰ کد : ۵۱۴۱ رویدادهای فرهنگی واحد
مرحله منطقه ای بخش کتبی سومین دوره مسابقات قرآن وعترت کارکنان منطقه 8 دانشگاه آزاد اسلامی به میزبانی واحد تهران جنوب برگزار گردید. این دوره از مسابقات در سه رشته نماز ، زندگانی پیامبر (ص) و احکام با حضور بیش از 100 نفر از کارکنان کلیه واحد ها و مراکز دانشگاهی منطقه 8 در مرکز قلهک دانشکده مدیریت و حسابداری این واحد برگزار شد.گفتنی است اسامی برگزیدگان همزمان با برگزاری دهمین جلسه شورای قرآن و عترت منطقه 8 به میزبانی واحد تهران جنوب همزمان اعلام خواهد شد.