معاونت اداری و مالی دانشگاه آزاد اسلامی مدت تعطیلی دانشگاه آزاد اسلامی را در ایام نوروز اعلام کرد

۱۶ اسفند ۱۳۹۱ | ۰۳:۳۰ کد : ۵۱۳۹ آخرین رویدادهای واحد
با صدور بخشنامه ای از سوی معاونت اداری و مالی دانشگاه آزاد اسلامی ، مدت تعطیلات کارکنان و اعضای هیات علمی دانشگاه در ایام نوروز اعلام شد.
به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، به منظور ارج نهادن به خدمات و تلاش های صادقانه اعضای هیات علمی و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی، کلیه همکاران از ابتدای فروردین سال 92 تا پایان روز سیزدهم فروردین بدون اخذ مرخصی استحقاقی از تعطیلات ایام نوروز بهره مند خواهند شد.
همچنین پایان وقت اداری سال 91 ، روز دوشنبه 28 اسفندماه و تا ساعت 13/30 تعیین و ابلاغ شده است.
معاونت اداری و مالی دانشگاه آزاد اسلامی در بخشنامه مذکور پیشاپیش فرا رسیدن سال جدید را به کلیه همکاران تبریک گفته است.انتهای پیام