برپایی نمایشگاه کتاب در دانشکده مدیریت و حسابداری دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب

۱۴ اسفند ۱۳۹۱ | ۰۳:۳۰ کد : ۵۱۳۳ رویدادهای فرهنگی واحد
به همت دفتر فرهنگ اسلامی دانشکده مدیریت و حسابداری دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب و با همکاری موسسه انتشاراتی آرشا قلم نمایشگاه کتابی در آن دانشکده برپا شد. در این نمایشگاه، کتاب هایی با موضوعات مختلف در معرض دید دانشجویان قرار گرفت . گفتنی است محصولات این نمایشگاه با تخفیف ویژه دانشجویی به فروش رسید.

به همت دفتر فرهنگ اسلامی دانشکده مدیریت و حسابداری دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب و با همکاری موسسه انتشاراتی آرشا قلم نمایشگاه کتابی در آن دانشکده برپا شد. در این نمایشگاه، کتاب هایی با موضوعات مختلف  در معرض دید دانشجویان قرار گرفت . گفتنی است محصولات این نمایشگاه با تخفیف ویژه دانشجویی به فروش رسید.