قابل توجه پذیرفته شدگان ممتاز مقطع کارشناسی ارشد ورودی نیمسال دوم سال تحصیلی 92-91

۱۲ اسفند ۱۳۹۱ | ۰۳:۳۰ کد : ۵۱۲۳ آخرین رویدادهای واحد
با سلام و عرض تبریک به پذیرفته شدگان ممتاز مقطع کارشناسی ارشد ورودی نیمسال دوم سال تحصیلی 92-91 بدینوسیله به اطلاع می رساند: لازم است از ظهر روز شنبه مورخ 12/12/91 به سامانه پذیرش ورودیهای جدید مراجعه و نسبت به انجام پذیرش اینترنتی ، دریافت کد رهگیری و فرمهای پوشه ثبت نام اقدام وسپس با در دست داشتن اصل و کپی مدارک لازم جهت امور پذیرش و ثبت نام قطعی، به دانشکده خود مراجعه نمایید.( لازم است کد داوطلبی به عنوان کد کاربری صفر وارد شود) . آدرس دانشکده ها در سایت موجود است .

با سلام و عرض تبریک به پذیرفته شدگان ممتاز مقطع کارشناسی ارشد ورودی نیمسال دوم سال تحصیلی  92-91 بدینوسیله به اطلاع می رساند: لازم است از ظهر روز شنبه مورخ 12/12/91 به سامانه پذیرش ورودیهای جدید مراجعه و نسبت به انجام پذیرش اینترنتی ، دریافت کد رهگیری و فرمهای پوشه ثبت نام اقدام وسپس با در دست داشتن اصل و کپی مدارک لازم جهت امور پذیرش و ثبت نام قطعی، به دانشکده خود مراجعه نمایید.( لازم است کد داوطلبی به عنوان کد کاربری صفر وارد شود) . آدرس دانشکده ها در سایت موجود است .

با تشکر

اداره کل آموزش دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب