شرایط و مدارک لازم جهت استفاده از وام شهریه بلند مدت صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم ، تحقیقات و فناوری

۰۹ اسفند ۱۳۹۱ | ۰۳:۳۰ کد : ۵۱۱۴ آموزشی
کلیه دانشجویان متقاضی وام وزارت علوم(باز پرداخت بعد از فراغت ازتحصیل) در نیمسال دوم 92-91 هرچه سریعتر به صندوق رفاه دانشجوئی دانشکده خویش مراجعه نمایند. لازم به ذکر است پس از اتمام اعتبار ، به درخواستهای بعدی ترتیب اثر داده نخواهد شد.

اداره صندوق رفاه دانشجوئی - کلیه دانشجویان متقاضی  وام وزارت علوم(باز پرداخت بعد از فراغت ازتحصیل) در نیمسال دوم 92-91 هرچه سریعتر به صندوق رفاه دانشجوئی دانشکده خویش مراجعه نمایند. لازم به ذکر است پس از اتمام اعتبار ، به درخواستهای بعدی ترتیب اثر داده نخواهد شد.

تذکرات مهم:

الف - به دانشجویان با شرایط زیر وام تعلق نمی گیرد.

مشروط بودن دانشجو در 2 ترم قبل به طور متوالی

*دانشجویانی که در ترم جاری فقط درس تمدید پروژه داشته باشند

*برای مقطع کارشناسی پیوسته ترم 9 وبعد از آن

*برای مقطع کارشناسی ناپیوسته و کارشناسی ارشد ترم  5 وبعد ازآن

دانشجویانی که تحت نظر بنیاد می باشند و100% از پرداخت شهریه معاف می باشند مجاز به دریافت وام وزارت علوم نمی باشند.

*دانشجویانی که در نیمسال دوم92-91 وام بلندمدت شهریه از منابع صندوق رفاه دانشجوئی

دانشگاه دریافت نموده اند مجاز به دریافت وام وزارت علوم در نیمسال جاری نمی باشند.

ب - مبالغ وام

د)- سقف وام پرداختی در مقاطع مختلف مشروط به این که مبلغ وام ازشهریه بیشتر نباشد به شرح زیر می باشد:

الف)- برای مقاطع کارشناسی( 5 مرتبه )  وکارشناسی ناپیوسته 5،000،000 ریال (پنج میلیون ریال)       3 مرتبه

ب)- برای مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری حرفه ای 10،000،000 ریال (ده میلیون ریال)     3 مرتبه

ج) - برای مقاطع دکتری 25.000.000 ریال (بیست و پنج میلیون ریال ) – 4 مرتبه

نحوه باز پرداخت و تسویه وام :

نرخ کارمزد وام پرداخت شده 4% درسال می باشد.

در هنگام فارغ التحصیلی جهت تقسیط وام 10% کل وام به صورت نقدی پرداخت و مابقی به اضافه کارمزد متعلقه تقسیط می گردد.

برای دانشجویان مشمول ، 2 سال و 9 ماه (33ماه) بعد از فراغت از تحصیل وبه مدت 60 ماه تقسیط می گردد.

برای دانشجویان غیر مشمول 9 ماه بعد ازفراغت از تحصیل و به مدت 60 ماه تقسیط می گردد.

توجه : کلیه دانشجویانی که از وام فوق استفاده کرده باشند موظفند بلافاصله پس از تاریخ             فارغ التحصیلی یا دفاعیه به صندوق رفاه مراجعه و جهت تقسیط وام و صدور دفترچه اقساط اقدام نمایند. بدیهی است چنانچه بعد ازمدت 9 ماه پس از تاریخ دفاع مراجعه نکنند مبلغ وام دریافتی قابل تقسیط نبوده و صدور دفترچه اقساط امکان پذیرنیست و باید به صورت یکجا پرداخت و تسویه گردد.

ج- شرایط ضامن

ضامن می بایست کارمند رسمی یا پیمانی سازمان دولتی یا وابسته به دولت  باشد.

پیرو بخشنامه 24871/1/130 مورخ 23/12/1390 اعلام می دارد در خصوص ضمانت بازپرداخت تسهیلات دریافتی از صندوق رفاه دانشجویان ، علاوه بر کارکنان رسمی و پیمانی دولت ، جانبازان ، خانواده معظم شهدا و آزادگان از کارافتاده که حقوق و مزایا از بنیاد شهید و جانبازان و ایثارگران دریافت می نمایند ، از تاریخ صدور این بخشنامه (23/12/1390) کارکنان رسمی و پیمانی نهادهای عمومی غیردولتی همچون (نهاد رهبری و مراکز تابعه آن ، شهرداری ها ، هلال احمر ، کمیته امداد حضرت امام (ره) بنیاد مسکن انقلاب اسلامی ، کمیته ملی المپیک ایران ، بنیاد 15 خرداد ، سازمان تامین اجتماعی ، سازمان دانش آموزی جمهوری اسلامی ایران ، بنیاد امور بیماریهای خاص ، صندوق بیمه روستائیان و عشایر ، صندوق خسارتهای بدنی ،کارکنان رسمی دانشگاه آزاد اسلامی ، کلیه بانکها ، شرکت آب و فاضلاب ، مخابرات ، برق ، گاز و سایر شرکت های دولتی (حداقل با سه سال سابقه اشتغال) بازنشستگان نیروهای مسلح و مستمری بگیران سازمان تامین اجتماعی نیز می توانند مشروط به ارائه مدارک ذیل ، بازپرداخت تسهیلات رفاهی را ضمانت نمایند.

*هنگام حضور در دفترخانه اسناد رسمی جهت تنظیم تعهد نامه محضری ، همراه داشتن اصل شناسنامه واصل کارت ملی دانشجو وضامن وآخرین حکم کارگزینی ضامن الزامی میباشد.

*گواهی کسر از حقوق ضامن در صورت امکان

تصویر آخرین حکم استخدامی یا بازنشستگی . (برای کارکنان دستگاههای اطلاعاتی و امنیتی شامل وزارت اطلاعات ، نیروهای مسلح ، وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح و ... الزامی نیست ، ولی ارائه گواهی معتبر از آخرین محل خدمت آنان ، جهت معرفی به صندوق رفاه دانشجویان الزامی است . )

*تصویر آخرین فیش حقوقی

شایان ذکر است ضمانت بازنشستگان سایر دستگاهها به غیر از نیروهای مسلح فقط در صورت ارائه گواهی کسر از حقوق ضامن برای صندوق رفاه دانشجویان امکان پذیر است.

توجه : تمامی گواهی های مذکور در این بخشنامه باید صرفاً با عنوان صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم ، تحقیقات و فناوری صادر گردد در غیر اینصورت فاقد ارزش خواهد بود.

د - مدارک مورد نیاز:

1_تکمیل فرم مشخصات و درخواست وام شهریه توسط دانشجووتایید فرم توسط کارشناس آموزش (فرم از صندوق رفاه دانشکده دریافت گردد)

2_تعهد نامه محضری  (دردفترخانه  اسناد رسمی تنظیم شود)

3_کپی  A4تعهد نامه محضری

4_کپی حکم کارگزینی ضامن

5_کپی شناسنامه،کارت ملی دانشجو وضامن

امضای گروه برروی فرم وام الزامی است

*دانشجویانی که در نیمسالهای قبل ازوام وزارت علوم استفاده کرده اند برای دریافت مجدد وام

، فقط فرم وام را از صندوق رفاه دانشکده اخذ وپس از تائید اداره آموزش به صندوق رفاه تحویل دهند.