بازدید جمعی از دانشجویان دانشکده حقوق، علوم سیاسی و اقتصادی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب از موزه عبرت

۳۰ بهمن ۱۳۹۱ | ۰۳:۳۰ کد : ۵۰۷۱ رویدادهای فرهنگی واحد
به همت دفتر فرهنگ اسلامی دانشکده حقوق ، علوم سیاسی و اقتصادی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب و به مناسبت سی و چهارمین سالگرد پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی گروهی از دانشجویان آن دانشکده از موزه عبرت بازدید کردند . در این بازدید دانشجویان از نمایشگاه کتاب ، اتاق نگهداری البسه، محوطه اصلی ، اتاق شکنجه ، تصاویر چهره های ماندگار ، بند مشاهیر ، اتاق رئیس زندان و محل ملاقات زندانیان دیدن کردند.

این بازدید که با هدف شناخت دانشجویان از انقلاب اسلامی و مبارزین صورت گرفت با استقبال دانشجویان مواجه گردید.