برپایی نمایشگاه عکس و پوستر به مناسبت دهه فجر انقلاب اسلامی در دانشکده های دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب

۲۴ بهمن ۱۳۹۱ | ۰۳:۳۰ کد : ۵۰۵۴ رویدادهای فرهنگی واحد
به همت دفاتر فرهنگ اسلامی دانشکده های دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب و به مناسبت دهه مبارک فجر نمایشگاه عکس و پوستر و نیز مطبوعات مربوط به دوران پیروزی انقلاب اسلامی در دانشکده های واحد بر پا گردید.

به همت دفاتر فرهنگ اسلامی دانشکده های دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب و به مناسبت دهه مبارک فجر نمایشگاه عکس و پوستر و نیز مطبوعات مربوط به  دوران پیروزی انقلاب اسلامی در دانشکده های واحد بر پا گردید.

گفتنی است با برپایی این نمایشگاه سعی شد گوشه هایی از فضا و دوران پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی در سال 1357 برای دانشجویان و نسل جدید زنده شود. عکس های دوران انقلاب روایتگر ایثار و فداکاری جوانان برای رهایی از ظلم و ستم رژیم شاهنشاهی بود.