برگزاری چهارده کارگاه آموزشی در واحد تهران جنوب

۳۰ آبان ۱۳۸۷ | ۰۳:۳۰ کد : ۵
افتتاحیه مسابقات فوتسال جام شهید آوینی بسیج ادارات شهرستان تربت حیدریه برگزار شد.در این دوره از مسابقات که با حضور 22 تیم از بسیج ادارات شهرستان در مجتمع ورزشی امام علی (ع) دانشگاه آزاد اسلامی واحد تربت حیدریه برگزار شد.

افتتاحیه مسابقات فوتسال جام شهید آوینی بسیج ادارات شهرستان تربت حیدریه برگزار شد. در این دوره از مسابقات که با حضور 22 تیم از بسیج ادارات شهرستان در مجتمع ورزشی امام علی (ع) دانشگاه آزاد اسلامی واحد تربت حیدریه برگزار شد ، تیمهای فوتسال پایگاه مقاومت بسیج شهید عباسپور اداره برق شهرستان ، پایگاه مقاومت سپاه ناحیه تربت حیدریه و تیم پایگاه مقاومت بسیج اداره آبفا شهرستان موفق به کسب مقامهای اول تا سوم شدند . در ادامه این مراسم به چهارتیم دانشگاه آزاد اسلامی تربت حیدریه ، بانک صادرات ، راه آهن و دانشکده علوم پزشکی کاپ اخلاق اهداء شد.