دکتر دهقانی عضو هیات موسس انجمن علمی بیمه و ریسک شد

۲۶ شهریور ۱۳۹۱ | ۰۴:۳۰ کد : ۴۰۷۱ پژوهشی
دکتر علی دهقانی عضو هیات علمی گروه اقتصاد و رئیس دانشکده حقوق ، علوم سیاسی و اقتصادی به عنوان یکی از اعضای هیات موسس انجمن علمی بیمه و ریسک کشور معرفی شد.

دکتر علی دهقانی  عضو هیات علمی گروه  اقتصاد و رئیس دانشکده حقوق ، علوم سیاسی و اقتصادی به عنوان یکی از اعضای هیات موسس  انجمن علمی بیمه و ریسک کشور معرفی شد.

بر پایه این گزارش انجمن علمی بیمه و ریسک کشور که با همکاری اعضای هیات علمی دانشگاههای معتبر کشور راه اندازی می شود دکتر دهقانی به عنوان نماینده از دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب نیز در این انجمن  حضور خواهند داشت.

هدف از تشکیل این انجمن کمک به پژوهش و دانش افزایی در صنعت بیمه است. در بسیاری از کشور های دنیا همچون کره ، تایوان ،هنگ کنک ،تایلند،ترکیه و ژاپن انجمن بیمه و ریسک وجود دارد . در ضمن انجمن های بیمه و ریسک منطقه ای نیز در مناطق مختلف فعالیت دارند و سالانه و یا هرچند سال یک بار کنفرانس های علمی متعددی برگزار می کنند.از اهداف تاسیس انجمن علمی بیمه وریسک ، گسترش و پیشبرد علمی دانش نظری و کاربردی ریسک و بیمه ، ارتقای فرهنگ بیمه ، انجام پژوهش های علمی و فرهنگی ، همکاری با نهادهای اجرایی ، آموزشی و پژوهشی، برگزاری گردهمایی های علمی در سطح ملی ، منطقه ای و بین المللی و انتشار کتب و نشریات علمی در راستای  اهداف انجمن  می باشد.خاطر نشان می سازد مخاطبان انجمن علمی بیمه و ریسک را استادان ، دانشجویان ، مدیران کارشناسان صنعت بیمه ، موسسات و شرکت هایی که علم اکچوئری در آ نها قابلیت پیاده سازی دارد تشکیل می دهند. شایان ذکر است رشته های بیمه ، اکچوئرال ، اقتصاد ، ریاضی ، آمار ، مالیه ، حقوق، مدیریت ، ریسک، احتمالات از رشته های مرتبط با موضوع فعالیت انجمن هستند.

لازم به ذکر است اعضای هیئت انجمن علمی بیمه و ریسک کشور محمد جلودداری ممقانی دانشگاه علامه طباطبایی، امین حسن زاده دانشگاه شهید بهشتی، منصور خلیلی عراقی دانشگاه تهران، علی دهقانی دانشگاه آزاد تهران جنوب، شیوا زمانی دانشگاه صنعتی شریف، علی سوری دانشگاه علوم اقتصادی، اسداله فرزین وش دانشگاه تهران، غلامرضا کشاورز حداد دانشگاه صنعتی شریف، غدیر مهدوی کلیشمی دانشگاه علامه طباطبایی، محمد قاسم وحیدی اصل دانشگاه شهید بهشتی می باشد .