برگزاری مراسم شهادت امام جعفر صادق ع در دانشکده مدیریت و حسابداری دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب

۲۵ شهریور ۱۳۹۱ | ۰۴:۳۰ کد : ۴۰۴۹ رویدادهای فرهنگی واحد
به همت دفتر فرهنگ اسلامی دانشکده مدیریت و حسابداری دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب مراسم شهادت امام جعفر صادق (ع) در آن دانشکده برگزار شد . در این مراسم که با حضور جمعی از اساتید ، کارکنان و دانشجویان برگزار گردید حجت الاسلام و المسلمین حاج آقا واعظی از مداحان اهل بیت علهیم السلام به نوحه سرایی پرداخت.

به همت دفتر فرهنگ اسلامی دانشکده مدیریت و حسابداری دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب مراسم شهادت امام جعفر صادق (ع) در آن دانشکده برگزار شد . در این مراسم که با حضور جمعی از اساتید ، کارکنان و دانشجویان برگزار گردید حجت الاسلام و المسلمین حاج آقا واعظی از مداحان اهل بیت به نوحه سرایی پرداخت.