دانشگاه آزاد اسلامی رتبه نخست برگزاری نماز کشور را احراز کرد

۲۵ شهریور ۱۳۹۱ | ۰۴:۳۰ کد : ۴۰۴۴ رویدادهای فرهنگی واحد
خبرگزاری آنا: دانشگاه آزاد اسلامی برای ششمین سال پیاپی رتبه نخست برگزاری نماز کشور را احراز کرد. به گزارش خبرنگار آنا در بیست و یکمین اجلاس سراسری نماز از ادارات و ارگان های مختلفی که در امر برپایی نماز بیشتر و بهتر از سایر ارگان ها اقدام کرده اند قدردانی شد که در این میان دانشگاه آزاد اسلامی برای ششمین سال پیاپی رتبه نخست برگزاری نماز را در کشور به خود اختصاص داد.

هیات داوران این اجلاس از میان دستگاه های با گستره قابل توجه ، مخاطبان وسیع و فعالیت های متنوع، کمیته امداد امام خمینی (ره)، وزارت کشور و دانشگاه آزاد اسلامی رااز حیث کسب توانایی های لازم و دستیابی به نتایج مطلوب در فعالیت های ستادی شایسته تقدیر ویژه دانست و از آن ها قدر دانی کرد.

علیرضا صالحی به عنوان دبیر ستاد اقامه نماز و مدیر کل فوق برنامه فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی لوح تقدیر ویژه اجلاس نماز را از قرائتی دریافت کرد و مورد قدردانی حاضران در سالن برگزاری اجلاس قرار گرفت .

از دیگر حاضران در سالن اجلاس که به عنوان نمایندگان دانشگاه آزاد اسلامی حضور داشتند می توان به شهبازی ریاست ستاد اقامه نماز دانشگاه آزاد اسلامی ، نوذر قنبری رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاه و هوشنگ عندلیب نماینده فرهنگی و مسئول ستاد اقامه نماز منطقه 11 دانشگاه آزاد اسلامی اشاره کرد.

انتهای پیام/ع