دکتر جاسبی در دیدار با نخست وزیر سابق ایتالیا خبر داد: تدریس زبان ایتالیایی به منظور توسعه فرهنگی و تمدنی در دانشگاه آزاد اسلامی /امضا 100 تفاهم نامه همکاری بین دانشگاه آزاد اسلامی و دانشگاه های معتبر دنیا /کشورهای توسعه یافته صنعتی نیازمند توجه بیشتر به

۳۰ شهریور ۱۳۸۹ | ۰۴:۳۰ کد : ۳۷۹
پروفسور رومانو پرودی رئیس سابق کمیسیون اروپا و نخست وزیر سابق ایتالیا ضمن دیدار با دکتر جاسبی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در سمیناری علمی در بین دانشجویان و اساتید رشته های علوم انسانی واحد علوم و تحقیقات در زمینه شکل گیری اتحادیه اروپا و هماهنگی در سیاست های صنعتی ، انرژی ،مالی ،خارجی و مدیریتی 27 ساله کشورهای عضو اتحادیه به سخنرانی پرداخت.
به گزارش آنا، در این مراسم که با حضور آلبرتو برادانی نی سفیر ایتالیا در تهران و هیات همراه، دکتر محمود محمدی معاون امور بین الملل دانشگاه آزاد اسلامی،دکتر شیخ الاسلام معاون امور بین الملل مجلس شورای اسلامی، دکتر زارع معاون پارلمانی دانشگاه ، دکتر ظفرنوایی معاون دانشجویی دانشگاه آزاد، مهندس محمدرضا کریمی مشاور ریاست دانشگاه آزاد اسلامی ، دکتر ترابی رئیس منطقه 12 دانشگاه آزاد اسلامی در واحد علوم و تحقیقات برگزار شد ، دکتر جاسبی در سخنانی ضمن تشکر از از آلبرتو برادانی نی سفیر ایتالیا در تهران که با اهتمام زیاد، گام های بلندی در جهت همکاری بین دو کشور ایران و ایتالیا در زمینه های مختلف، بویژه آموزش عالی برداشته است , گفت: اینگونه اقدامات بطور یقیین روابط بین دو کشور با سوابق تاریخی بسیار طولانی را تقویت خواهد نمود.
دکتر جاسبی اضافه کرد: دانشگاه آزاد اسلامی با داشتن بیش از 000/500/1 میلیون دانشجو، بیش از سه میلیون فارغ التحصیل ، حدود 400 واحد دانشگاهی در داخل کشور و واحدهای برون مرزی در کشورهای انگلستان، امارات، لبنان و افغانستان و با داشتن بیش از 35000 عضو هیات علمی بزرگترین شبکه دانشگاهی حضوری در جهان محسوب می شود .
وی ادامه داد: زبان ایتالیایی نیز در مقاطع مختلف تحصیلی یکی از زبانهای خارجی است که به منظور توسعه فرهنگی و تمدنی در دانشگاه آزاد اسلامی تدریس می شود و تاکنون صدها دانشجو فارغ التحصیل شده اند و فارغ التحصیلان این دانشگاه به راحتی می توانند در کشورهای مختلف جهان پذیرش بگیرند، ادامه تحصیل دهند و یا جذب بازار کار شوند.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به اینکه حدود 100 تفاهم نامه همکاری با دانشگاههای معتبر جهان امضا شده و در زمینه های تبادل استاد و دانشجو، انجام پروژه های تحقیقاتی و دوره های تحصیلی مشترک فعالیتهای بسیار زیادی صورت گرفته است ؛گفت: اعزام اساتید جهت گذراندن دوره های فوق تخصصی در دانشگاه های طراز اول جهان یکی دیگر از فعالیتهای دانشگاه به منظور تقویت کیفیت آموزشی و تقویت ارتباط شهرهای مختلف بوده است.نظام آموزش عالی جمهوری اسلامی ایران پس از پیروزی انقلاب اسلامی با تاسیس دانشگاه آزاد اسلامی در جهت رفع تبعیض در دسترسی به آموزش عالی گامهای بزرگی برداشته که از جمله رفع تبعیض بین دختر و پسر و دسترسی به آموزش عالی در دورافتاده ترین مناطق کشور و توسعه منابع نیروی انسانی و اقتصادی کشور است.
وی خاطرنشان کرد: عضویت این دانشگاه در اتحادیه ها و مجامع مختلف بین المللی از قبیل اتحادیه دانشگاههای جهان اسلام (FUIW)، انجمن دانشگاههای جهان (IAU) و ائتلاف تمدنهای حقوق بشر سازمان ملل و یونسکو در توسعه این دانشگاه و جهانی کردن آموزش عالی تاثیر بسزایی داشته است و ریاست دانشگاه آزاد اسلامی سه دوره متوالی عضو هیات مدیره و شورای اجرایی FUIW و IAU بوده است .
جاسبی یادآور شد:از نظر من جهان امروز و بویژه کشورهای توسعه یافته صنعتی نیازمند توجه بیشتر به اخلاق و معنویت هستند و این امر از طریق فرهنگ و آموزش عالی به یک فرهنگ عمومی محقق می شود. اگر در جهان، جنگ و خونریزی تبعیض و بیعدالتی و فقدان اخلاق وجود دارد، به طوری که حتی یک کشیش و مبلغ دینی به خود اجازه می دهد به کتاب آسمانی مسلمانان اهانت کند ریشه در عدم توجه جدی به اخلاق و معنویت در نظام آموزش کشورها دارد. اخلاق و معنویت می تواند صلح و دوستی و همزیستی مسالمت آمیز میان ملت ها را تقویت کند.
در ادامه این مراسم دانشجویان و اساتید به پرسش و پاسخ با پروفسور رومانو پرودی پرداختند.