برگزاری جلسه شورای فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب در شهریورماه

۲۷ شهریور ۱۳۸۹ | ۰۴:۳۰ کد : ۳۷۳ رویدادهای فرهنگی واحد
جلسه شورای فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب در شهریور ماه برگزار گردید. در این جلسه مواردی از قبیل برگزاری مراسم شهادت امام جعفر صادق (ع) ولادت حضرت معصومه (س) و ولادت امام رضا (ع) ، برگزاری اردوی یک روزه تهران گردی دانشجویان دختر ، برگزاری برنامه هایی از قبیل سخنرانی ، جلسه پرسش و پاسخ، تهیه ویژه نامه ، برگزاری مسابقه و فراخوان مقاله دانشجویی پیرامون فرهنگ عفاف و حجاب ، اردوی زیارتی دانشجویان به مشهد مقدس و نیز قم و جمکران، بررسی و مورد تصویب قرار گرفت.

جلسه شورای فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب در شهریور ماه برگزار گردید. در این جلسه مواردی از قبیل برگزاری مراسم شهادت امام جعفر صادق (ع)  ولادت حضرت معصومه (س) و ولادت امام رضا (ع) ، برگزاری اردوی یک روزه تهران گردی دانشجویان دختر ، برگزاری برنامه هایی از قبیل سخنرانی ، جلسه پرسش و پاسخ، تهیه ویژه نامه ، برگزاری مسابقه و فراخوان مقاله دانشجویی پیرامون فرهنگ عفاف و حجاب ، اردوی زیارتی دانشجویان به مشهد مقدس و نیز قم و جمکران، بررسی و مورد تصویب قرار گرفت.