جزییات تاثیرمعدل درآزمونهای ارشد دولتی وآزاد اعلام شد

۲۵ آبان ۱۳۸۸ | ۰۳:۳۰ کد : ۳۷ دانشجویی
گروه آزمون وسنجش : رییس مرکز آزمون دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به جزییات آزمون کارشناسی ارشد سال 89، گفت: معدل و سوابق تحصیلی در قبولی داوطلبان آزمون کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی تاثیری ندارد.

دکتر عبدالله سجادی جاغرق در گفت وگو با ایسنا ، با اشاره به زمان ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی، اظهار کرد: آزمون کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اوایل اردیبهشت ماه 89 برگزار خواهد شد.
رییس مرکز آزمون دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه در سال گذشته نیز معدل و سوابق تحصیلی در آزمونهای دانشگاه آزاد تاثیر نداشت، تصریح کرد: ممکن بود معدلهای خوداظهاری حق داوطلبان را تضییع کند و امسال بر اساس تصویب کارگروه ماده 4 کنکور، معدل داوطلبان فقط در کنکور سراسری دانشگاه آزاد تاثیر خواهد داشت.
رییس دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به برگزاری آزمون کارشناسی ارشد سال 89 دانشگاه آزاد در اوایل اردیبهشت ماه، از افزایش ظرفیت پذیرش دانشجو در این آزمون خبر داد.
نحوه اعمال معدل در آزمون کارشناسی ارشد سال89
در همین راستا دکتر توکلی معاون سازمان سنجش با اشاره به نحوه اعمال معدل در آزمون کارشناسی ارشد سال 89، اظهار کرد: فارغ التحصیلان معدل کل اکتسابی را بر اساس معدل مندرج در مدرک فارغ التحصیلی باید در قسمت مربوطه در زمان ثبت نام درج می کردند، چراکه این معدل در پذیرش آنان تاثیرگذار خواهد بود.وی به ایسنا افزود: بر این اساس گزینش نهایی داوطلبان بر اساس نمره کل حاصل از80 درصد نمره آزمون و 20 درصد معدل تراز شده دوره کارشناسی انجام خواهد شد.وی با بیان اینکه آزمون کارشناسی ارشد سال 89 در روزهای 28 تا30 بهمن برگزار می شود، اظهار کرد: سطح سوالات امتحانی بخش اختصاصی در حد دانش و تجربیات فارغ التحصیل دوره کارشناسی هر رشته و مطابق فهرست برنامه های مصوب شورای عالی برنامه ریزی است.
معاون سازمان سنجش به ایسنا گفت: مشخصات داوطلبان پس از ثبت نام از30 آبان تا 4 آذر ماه برای کنترل صحت روی سایت سازمان سنجش منتشر می شود که در این راستا امکان اصلاح معدل و کدرشته انتخابی نیز فراهم شده است.