اولین همایش اعضای هیأت علمی دانشکده علوم پایه واحد تهران جنوب برگزار شد

۲۸ خرداد ۱۳۹۱ | ۰۴:۳۰ کد : ۳۶۹۸ آخرین رویدادهای واحد
به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب، به همت معاونت پژوهشی دانشکده علوم پایه واحد تهران جنوب، اولین همایش پژوهشی و آموزشی اساتید هیات علمی و مدیران گروه های آموزشی ، با هدف هم اندیشی و آشنایی با روند مسائل آموزشی و پژوهشی اساتید هیات علمی با حضور دکتر شمس رئیس واحد، نماینده ولی فقیه حجت الاسلام گل محمدی، دکتر جوادی معاون پژوهشی، دکتر دادگر معاون آموزشی، مهندس اورعی رئیس دانشکده علوم پایه، دکتر فضائلی مدیر کل پژوهشی، دکتر قربانی مدیر دفتر ارتباط با صنعت و دیگر روسا، مدیران گروه ها وکلیه اعضای هیات علمی دانشکده در سالن اجتماعات آن دانشکده برگزار شد.

بر پایه این گزارش، در ابتدای این مراسم عزت اله اورعی رئیس دانشکده علوم پایه ضمن خوش آمد گویی و خیر مقدم در رابطه با چگونگی تاسیس دانشکده علوم پایه گفت: درگذشته رشته های علوم پایه به صورت پراکنده در دانشکده های مختلف وجود داشت و شاید انتظارات این گروه ها بعضاً به صورت مناسب پاسخ داده نمی شد. ولی با تلاش و پیگیری های ریاست سابق واحد و مسئولین دانشکده علوم پایه به صورت مستقل و با استفاده ازفضاهای موجود در مهر ماه 1390 تأسیس شد.

مهندس اورعی در ادامه به ارائه گزارشی از فعالیت های آموزشی، پژوهشی و فرهنگی صورت گرفته در طی کمتر از  یک سال گذشته دانشکده پرداخت.

در ادامه دکتر شمس ریاست واحد تهران جنوب ضمن تبریک تاسیس دانشکده علوم پایه و تشکر از          رئیس دانشکده اشاراتی به تنگناهای فضای آموزشی و راهکارهایی را جهت رضایتمندی دانشجویان بیان نمود و گفت: سرمایه دانشگاه حاصل شهریه دانشجویان است و ما مسئولان امانتداران آن هستیم.

رئیس واحد تهران جنوب ضمن بیان سیاست های زیربنایی با توجه به ساختار دانشگاه در خصوص رفع موانع و متمرکز نمودن سیاست های اجرایی و داشتن یک مجتمع دانشگاهی افزود: امیدوارم روزی مسئله کمبود فضاى آموزشى و نیز پراکندگى دانشکده ها و مراکز و تجمیع این واحد دانشگاهی با همکاری و تشریک مساعی همه مسئولان  به ثمر رسد.

دکتر علیرضا گیلانی دبیر این همایش و مدیر پژوهشی دانشکده علوم پایه در سخنانی به بیان اهداف این همایش پرداخت و اظهار داشت: برگزاری چنین گردهم آیی که برای اولین بار تمامی اعضای هیات علمی گروه های علوم پایه در کنار یکدیگر قرار می گیرند ضرورت به نظر می رسید. این همایش با هدف هم اندیشی و آشنایی با روند مسائل آموزشی و پژوهشی و بیان دیدگاه ها و تبادل نظرات پیرامون مسائل مختلف آموزشی، پژوهشی و فرهنگی برگزار می شود.

گیلانی افزود: هیچ علمی را شما پیدا نمی کنید که با علوم پایه از قبیل ریاضی، فیزیک و شیمی سر و کار نداشته باشد. به بیان دیگر علوم پایه مادر علوم می باشد. لذا داشتن دانشکده های قوی در دانشگاه ها مستلزم داشتن دانشکده علوم پایه کارآمد و قوی می باشد که امیدواریم که خروجی های اینگونه همایش ها و گردهم آیی ها در این راستا باشد.

وی در ادامه به ارائه فعالیت های انجام شده در دانشکده از جمله سرویس دهی دروس پایه به کلیه دانشجویان دانشکده فنی و مهندسی از ابتدای فعالیت گروه تاکنون، تاسیس رسمی گروه ریاضی کاربردی از سال 1387 با تصویب این رشته در وزارت علوم، پذیرش دانشجویان رشته ریاضی کاربردی از سال 1387، تصویب رشته ریاضی کاربردی در مقطع کارشناسی ارشد در سال 1390، پذیرش دانشجویان کارشناسی ارشد رشته ریاضی کاربردی از مهر ماه 1390 پرداخت.

مدیر پژوهشی دانشکده علوم پایه پیگیری تصویب گرایش های مختلف رشته ریاضی در مقطع کارشناسی ارشد و تلاش جهت تشکیل گروه آمار را از برنامه های در حال اجرا دانست.

دکتر دادگر معاون آموزشی واحد تهران جنوب سخنران دیگر این همایش بود که مختصری از عملکرد معاونت آموزشی واحد را ارائه و بیان نمود: برگزاری این نشست ها و هم اندیشی های مشترک در
دانشکده ها و بررسی مشکلات موجود می تواند به اصلاح امور و ارتقای وضعیت پژوهشی، آموزشی، فرهنگی و مدیریتی دانشگاه کمک نماید.

دکتر دادگر با بیان این مطلب که در ترم گذشته وضعیت آموزشی دانشجویان دانشکده به مراتب بهتر شده از برنامه ها و اهداف آتی در راستای توسعه دانشکده علوم پایه خبرداد. وی اظهار داشت ارائه رشته فیزیک و توسعه رشته های شیمی کاربردی، ریاضی کاربردی و دبیری ریاضی در مقطع کارشناسی و شیمی آلی و ریاضی تحقیق در عملیات در مقطع ارشد از آن جمله هستند. وی در انتها از تحصیل 702 نفر دانشجو در این دانشکده و تدوین فاکتورهایی برای شناسایی اساتید برتر خبر دادند.

در ادامه دکتر فضائلی مدیر کل پژوهشی واحد تهران جنوب و دکتر قربانی مدیر دفتر ارتباط با صنعت ضمن تشکر از کادر اجرایی این نشست به شرح وظایف اداره کل پژوهشی طرح های کاری اساتید ، قرار دادهای برون دانشگاهی، مراکز رشد کارآفرینی، اداره آموزش های حرفه ای، برگزاری همایش ها   پرداختند.

گفتنى است که در بخش جانبى این همایش سه آزمایشگاه تخصصی شیمی، فیزیک و همچنین سایت اطلاع رسانی و کارگاه شیشه گری توسط ریاست واحد دکتر شمس افتتاح و مورد بهره برداری قرار گرفت.

در این همایش چهار تن از اساتید منتخب علمی و فرهنگی دانشکده علوم پایه دکتر عبداله شید فر از گروه ریاضی کاربردی، دکتر حسین عارف آذر گروه فیزیک، دکتر محمد رضا طالعی گروه شیمی کاربردی، دکتر حمید رسولیان از گروه دبیری ریاضی مورد تجلیل قرار گرفتند.