مراسم گرامیداشت سالروز آزاد سازی خرمشهر با یاد شهید مصطفی احمدی روشن توسط بسیج دانشجویی واحد تهران جنوب برگزار شد

۲۵ خرداد ۱۳۹۱ | ۰۴:۳۰ کد : ۳۶۸۷
پدر شهید احمدی روشن: «ترور دانشمندان هسته‌ای نهایت عجز و ناتوانی دشمنان این مرز و بوم برای توقف چرخه پیشرفت و تعالی کشورمان است».

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب، همزمان با سالروز حماسه آزاد سازی خرمشهر بسیج دانشجویی دانشکده علوم پایه این واحد مراسم گرامیداشت این روز را با حضور پدر شهید مصطفی احمدی روشن و رئیس دانشکده علوم پایه، معاونین، اساتید، کارکنان، و جمعی از دانشجویان در سالن اجتماعات آن دانشکده برگزار کرد.

بر پایه این گزارش این مراسم با هدف اهمیت جهاد شهدا در دوران مقدس و حراست از مرزها، حفظ ارزشها و اهدف جمهوری اسلامی در دوران سازندگی و توسعه و همچنین یاد و خاطره شهدای هشت سال دفاع مقدس برگزار شد. در ابتدای این مراسم فیلم «شب واقعه» به کارگردانی سید مهدی میر علایی با موضوع آزاد سازی خرمشهر؛ اکران و مورد نقد و بررسی قرار گرفت.

سپس در ادامه رحیم احمدی به ایراد سخنرانی پرداخت و مقاومت 43 روزه خرمشهر را یکی از مهمترین وقایع جنگ دانست و موقعیت خرمشهر را در جنگ تحمیلی موقعیت استثنایی ذکر کرد. وی با بیان اینکه شهید مصطفی احمدی روشن نیز با شهادت و نثار خون خود از این امتحان الهی سرافراز بیرون آمد» تصریح کرد: ترور دانشمندان هسته‌ای نهایت عجز و ناتوانی دشمنان این مرز و بوم برای توقف چرخه پیشرفت و تعالی کشورمان بود و پنج هزار دانشجوی ایران با تقاضای تغییر رشته خود به فیزیک هسته‌ای اعلام کردند که تداوم ‌بخش راه شهید احمدی‌روشن و دیگر شهدای علمی کشور خواهند بود. در ادامه وی به بیان مطالبی در خصوص تکیه بر ولایت فقیه، بیداری اسلامی موجود در ایران و ذکر خاطراتی از فرزند شهید خود پرداخت و تصریح کردند: شهدای علمی شهدای ربانی هستند که جان خود را در راه علم تقدیم کردند و به مقام شفاعت و شهادت نایل شدند.