برگزاری جلسه نقد و بررسی کتاب عملی کردن دانسته ها در دانشکده صنایع دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب

۲۵ خرداد ۱۳۹۱ | ۰۴:۳۰ کد : ۳۶۸۵
به همت دفتر فرهنگ اسلامی دانشکده صنایع دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب و به منظور ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی و نیز فرهنگ نقد و نقد پذیری جلسه نقد و بررسی کتاب "عملی کردن دانسته ها" اثر کنت بلانچارد که از نویسندگان مطرح مدیریت و رهبری سازمانی است در سالن آمفی تئاتر آن دانشکده برگزار گردید.

به همت دفتر فرهنگ اسلامی دانشکده صنایع  دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب و به منظور ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی و نیز فرهنگ نقد و نقد پذیری جلسه نقد و بررسی کتاب "عملی کردن دانسته ها" اثر کنت بلانچارد که از نویسندگان مطرح مدیریت و رهبری سازمانی است در سالن آمفی تئاتر آن دانشکده برگزار گردید.

در این جلسه آقای دکتر عبدی از اعضای هیأت علمی واحد به نقد و بررسی کتاب فوق پرداخت. وی ابتدا گفت: "این کتاب با مطرح کردن مشکل بزرگ تبدیل نشدن دانش به توان اجرایی در سازمان ها ، علیرغم آموزشهای وسیع به ارائه سه دلیل و همراه با آن راه حل می پردازد." ناقد در ادامه افزود: "کتاب "عملی کردن دانسته ها " چالش کنت بلانچارد برای از بین بردن بزرگترین نا امیدی کارش می باشد. او میلیون ها جلد از کتاب هایش را به فروش می رساند، اما نا امیدی بزرگش و آنچه بیش از هر چیز آزارش می داد ، این بود که می دید کارش تأثیری مطلق ، جامع و همیشگی ندارد. در حالیکه کتابهای او در سطح گسترده ای خوانده می شوند، با این وجود بسیاری از مردم مفاهیم آنها را دنبال نمی کرده و آنها را در زندگی روزمره شان به طور مداوم و مستمر به کار نمی گرفتند. او معتقد بود کتاب عملی کردن دانسته ها می تواند با در اختیار گذاشتن ابزارهای ساده ، فاصله میان دانش و عمل را از میان بردارد و به دانش و اطلاعات انسان ها جان بخشد." وی در بخش دیگری از سخنان خود اشاره داشت: "سه دلیل اطلاعات بیش از حد ، فیلترهای منفی و عدم پیگیری دلایلی است که به زعم نویسنده می تواند شکاف دانستن و توانستن را ایجاد کند. انتخاب اطلاعات ، شنوایی موثر ، تفکر ، چراغ سبز ، سازماندهی ، حمایت و مسئولیت پذیری نوشداروی درمان این درد است."