بیست و سومین شماره فصلنامه روان شناسی تحولی: روان شناسان ایرانی منتشر شد

۲۷ شهریور ۱۳۸۹ | ۰۴:۳۰ کد : ۳۶۵ آخرین رویدادهای واحد
به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب، به همت حوزه معاونت پژوهشی این واحد بیست و سومین شماره فصلنامه علمی- پژوهشی تحولی منتشر شد.

بر پایه این گزارش در این شماره از این فصلنامه که به مدیر مسئولی و سردبیری دکتر پریرخ دادستان منتشر شده است مطالبی با عنوان زیر به چشم می خورد؛ دستیابی به معنا و غایت در زندگی(یک ابزار موثر درمانگری)، نارساییهای شناختی زیر بنایی در ناتوانی ریاضی، گروه ریاضی، گروه درمانگری شناختی هستی نگر و شناخت درمانگری آموزش محور در بیماران مبتلا به سرطان سینه، فشار شغلی و بهزیستی عاطفی در محیط کار، آموزش مهارتهای شوخ طبعی و کاهش افسردگی در بیماران آسیب نخاعی، بروز نشانگان روان پزشکی در زنان دارای همسران معتاد، اثرات تجربه کاری بر ارزش های حرفه ای در دانشجویان، مقایسه سطح تنیدگی ورزشکاران و غیر ورزشکاران، کمال گرایی؛ مشکلات هیجانی و رضایت از زندگی در دانشجویان ایرانی، مفهوم سازیها و اندازه های احساس تنهایی؛ با مقایسه زیر مقیاس ها، روانشناسی تحولی، مهلکات؛ روان شناسی صوفی و ...

همچنین این فصلنامه از طریق پایگاه اینترنتی به آدرس http://journals.azad.ac.ir/jip

در دسترس علاقمندان قرار دارد.