در رقابت های قهرمانی شطرنج خواهران منطقه 8 واحد تهران جنوب مقام نخست را کسب کرد

۲۴ آبان ۱۳۸۸ | ۰۳:۳۰ کد : ۳۵ دانشجویی
به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب ، در رقابت های قهرمانی شطرنج خواهران منطقه 8 دانشگاه آزاد اسلامی که با حضور 5 تیم در سالن تربیت بدنی این واحد برگزار شد ، تیم شطرنج خواهران واحد تهران جنوب مقام اول این مسابقات را کسب نمود.

بنابر اعلام روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب در این دوره از مسابقات پنج تیم از واحدهای تهران شمال، تهران جنوب، تهران مرکز، علوم تحقیقات ، پزشکی ، دندانپزشکی و شهر ری شرکت داشتند و تیم واحد تهران جنوب توانست مقام نخست این مسابقات را از آن خود کند و بالاتر از واحد های تهران شمال و علوم پزشکی بر سکوی قهرمانی بایستد. اعضای تیم شطرنج خواهران تهران جنوب را در این دوره از مسابقات هما علوی، هاله گلی پور ، نازنین مبرهنی و شیرین بابایی تشکیل  می دادند. همچنین در بخش انفرادی نیز هما علوی، هاله گلی پور ، نازنین مبرهنی از این واحد در میزهای 1،2،3 توانستند با غلبه بر حریفان خود مقام نخست را از آن خود کنند.