تأسیس کانون دانشجویی عکاسی دانشکده صنایع دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب

۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۱ | ۰۴:۳۰ کد : ۳۴۶۲ رویدادهای فرهنگی واحد
با مجوز شورای فرهنگی واحد ، کانون دانشجویی عکاسی دانشکده صنایع دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب تأسیس شد. این کانون با هدف آشنایی با هنر عکاسی، جذب دانشجویان در کانون عکاسی و ایجاد بستری برای رشد آنها در این هنر و معرفی آنها به جامعه ی هنر ، برگزاری کارگاه های مختلف عکاسی در سطوح مقدماتی تا پیشرفته، آموزش نرم افزارهای کاربردی در زمینه عکاسی توسط اساتید مجرب، برگزاری مسابقات عکاسی و برگزاری نمایشگاه عکس ، تشکیل شده است. گفتنی است کانون عکاسی دانشکده صنایع با دبیری خانم سمانه اقلیمی دانشجوی رشته مهندسی صنایع این واحد کار خود را آغاز نموده است.