برگزاری مراسم شعر خوانی به مناسبت بزگداشت حکیم فردوسی در دانشکده فنی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب

۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۱ | ۰۴:۳۰ کد : ۳۴۶۰ رویدادهای فرهنگی واحد
به همت کانون شعر و ادب و باهمکاری دفتر فرهنگ اسلامی دانشکده فنی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب مراسم شعر خوانی به مناسبت بزرگداشت حکیم فردوسی در سالن آمفی تئاتر آن دانشکده برگزار گردید.

در این مراسم که با حضور شاعر برجسته آقای دکتر سید مهدی موسوی و نقال برجسته ی کشور مرشد میرزا علی برگزار گردید و مورد استقبال دانشجویان دانشکده قرار گرفت ؛ همچنین علاوه بر شعر خوانی توسط آقای دکتر سید مهدی موسوی و اجرای نقالی دانشجویان شاعر به قرائت سروده های خود پرداختند.