برگزاری نشست تخصصی حقوق زن در اسلام به مناسبت بزرگداشت ولادت حضرت زهرا س در دانشکده حقوق ، علوم سیاسی و اقتصادی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب

۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۱ | ۰۴:۳۰ کد : ۳۴۵۹ رویدادهای فرهنگی واحد
به همت دفتر فرهنگ اسلامی دانشکده حقوق، علوم سیاسی و اقتصادی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب نشست تخصصی زن در اسلامی به مناسبت بزرگداشت ولادت حضرت زهرا (س) در آن دانشکده برگزار گردید. در این نشست خانم رضائی از اساتید واحد در خصوص زندگینامه حضرت زهرا (س) ، نقش زن در جامعه ، اهمیت شناختن حقوق زنان توسط آنها، نقش حضرت زهرا (س)در زمینه همسرداری و تربیت فرزندان مطالبی را بیان نمود. همچنین در انتهای مراسم از حاضرین پذیرایی به عمل آمد.