واحد تهران جنوب نایب قهرمان شد

در مسابقات شطرنج برادران منطقه 8 دانشگاه

۲۴ آبان ۱۳۸۸ | ۰۳:۳۰ کد : ۳۴ دانشجویی
به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب ، تیم شطرنج برادران این واحد به مقام نایب قهرمانی مسابقات شطرنج برادران منطقه 8 دانشگاه آزاد اسلامی که به میزبانی این واحد در سالن تربیت بدنی دانشکده فنی برگزار شد، دست یافت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب ، تیم شطرنج برادران این واحد به مقام نایب قهرمانی  مسابقات شطرنج برادران منطقه 8 دانشگاه آزاد اسلامی که  به میزبانی این واحد در سالن تربیت بدنی دانشکده فنی برگزار شد، دست یافت.

برپایه اعلام روابط عمومی دانشگاه آزاداسلامی واحد تهران جنوب، در این مسابقات که حضور 6 تیم از واحد های تهران شمال، علوم و تحقیقات ، تهران جنوب ، تهران مرکز، علوم پزشکی و دندانپزشکی و شهرری برگزار شد، پس از انجام مسابقات به صورت دوره ای تیمی و بیلیتیس انفرادی تیم واحد تهران جنوب پس از علوم تحقیقات بر سکوی دوم ایستاد و تیم واحد تهران شمال مقام سوم را کسب کرد.