برگزاری مراسم بزرگداشت هفته معلم در دانشکده فنی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب

۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۱ | ۰۴:۳۰ کد : ۳۳۶۴ رویدادهای فرهنگی واحد

به همت دفتر فرهنگ اسلامی دانشکده فنی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب و به مناسبت بزرگداشت هفته معلم مراسم جشنی در آن دانشکده برگزار گردید.در این مراسم که معاونین پژوهشی و دانشجویی واحد و نیز رئیس دانشکده فنی حضور داشتند.ابتدا مسوول دفتر فرهنگ اسلامی دانشکده آقای پورعباسی در خصوص مقام و جایگاه استاد سخنانی را بیان نمود. در ادامه تعدادی از دانشجویان شاعر سروده های خود را در ارتباط با مقام معلم قرائت نمودند. در پایان نیز اعضای کانون تئاتر دانشکده به اجرای نمایش پرداختند. گفتنی است در این مراسم از اساتید دانشکده با اهداء شاخه گل و لوح تقدیر قدردانی بعمل آمد.