برگزاری مراسم تقدیر از اساتید به مناسبت هفته معلم در دانشکده حقوق، علوم سیاسی و اقتصادی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب

۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۱ | ۰۴:۳۰ کد : ۳۳۶۱
به همت دفتر فرهنگ اسلامی دانشکده حقوق، علوم سیاسی و اقتصادی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب مراسم تقدیر از اساتید آن دانشکده به مناسبت هفته معلم در سالن آمفی تئاتر دانشکده برگزار گردید.

در این مراسم که با حضور آقای دکتر مهدوی معاون هماهنگی دانشگاه آزاد اسلامی ، آقای دکتر هاشم زاده رئیس واحد تهران جنوب و جمعی از مسوولین آن دانشکده برگزار گردید ابتدا آقای دکتر شمس رئیس دانشکده ضمن خیر مقدم به حاضرین در باره مقام معلم مطالبی را بیان نمود. در ادامه آقای دکتر مهدوی در خصوص جایگاه معلم و نیز زندگی شهید مطهری به مواردی اشاره نمود. سپس دکلمه ای توسط یکی از دانشجویان به اجرا در آمد. همچنین تعدادی از دانشجویان شاعر سروده های خود را قرائت نمودند. در انتهای مراسم ضمن اهداء شاخه گل و لوح تقدیر از اساتید قدردانی بعمل آمد. شایان ذکر است در این مراسم از تابلوی زندگینامه مشاهیر و نخبگان علمی کشور آقایان دکتر ناصر کاتوزیان در رشته حقوق، مرحوم دکتر حمید عنایت در رشته علوم سیاسی و مرحوم دکتر منوچهر فرهنگ در رشته اقتصاد رونمایی گردید.