برگزاری مراسم روز جهانی تئاتر در دانشکده فنی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب

۰۵ اردیبهشت ۱۳۹۱ | ۰۴:۳۰ کد : ۳۳۲۱ رویدادهای فرهنگی واحد
به همت کانون تئاتر و با همکاری دفتر فرهنگ اسلامی دانشکده فنی دانشگاه آزاد اسلامی همزمان با روز جهانی تئاتر مراسمی در آن دانشکده برگزار گردید.

در این مراسم که با حضور آقای حبیب رضائی بازیگر توانمند تئاتر و سینمای کشور و همچنین مدیر امور فرهنگی و فوق برنامه معاونت فرهنگی واحد و مسوول دفتر فرهنگ اسلامی آن دانشکده برگزار گردید، آقای حبیب رضائی پس از ذکر سوابق فعالیت های خود در تئاتر و سینما تجربیات خود را در اختیار هنردوستان حاضر در جلسه قرار داد. در ادامه مراسم با نگاهی گذرا به فعالیت کانون تئاتر دانشکده فنی فعالیت این کانون مورد تقدیر قرار گرفت. همچنین نمایشنامه خوانی و اجرای مونولوگ از دیگر برنامه های مراسم روز جهانی تئاتر بود که توسط اعضای کانون تئاتر انجام شد.