برگزاری جلسه نقد و بررسی فیلم بدرود بغداد در دانشکده فنی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب

۰۵ اردیبهشت ۱۳۹۱ | ۰۴:۳۰ کد : ۳۳۱۷ رویدادهای فرهنگی واحد
به همت کانون فیلم و با همکاری دفتر فرهنگ اسلامی دانشکده فنی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب فیلم بدرود بغداد به نویسندگی و کارگردانی آقای مهدی نادری، در سالن آمفی تئاتر آن دانشکده مورد نقد و بررسی قرار گرفت.

در این مراسم که آقای مهدی نادری کارگردان، و آقای نظام الدین کیایی صدابردار فیلم و آقای رضا درستکار به عنوان منتقد حضور داشتند، پس از اکران فیلم، منتقد به نقد و بررسی آن پرداخت و در پایان به سوالات دانشجویان پاسخ های لازم داده شد.

فیلم «بدرود بغداد»، نخستین فیلم بلند سینمایی ''مهدی نادری''  کارگردان سینمای ایران است که با پیشینه حضور پررنگ در عرصه فیلم های کوتاه و مستند، نخستین حضور خود را در سینمای بلند حرفه‌ای به گونه ای هوشمندانه ثبت می‌‌کند که این وجه در انتخاب قصّه و تمِ داستانی، خودنمایی می‌کند.این فیلم که در سبک درامِ جنگی ساخته شده است، مضمونی جهانی دارد و اثری است با دغدغه های فرامرزی که تلاش می کند اجرایی مدرن و مبتنی بر تصویری از یک قصّۀ کلاسیک و آشنا ارائه دهد.

این فیلم، داستان تقابل دو سرباز آمریکایی (دنیِل دالکا با بازی مزدک میرعابدینی) و عراقی (صالح المزروق با بازی مصطفی زمانی) است که هر یک با پیشینه ای تعریف شده ، به شرایط جنگ و رویارویی هدایت شده‌اند. اما همان پیشینه و به نوعی تحمیلی بودن موقعیت باعث می‌شود مسیری متفاوت را در جنگِ رو در رو انتخاب کنند و از تضاد و تقابل به همراهی برسند.این فیلم محصول سال 1388 ایران بوده و در بیست و هشتمین جشنواره بین المللی فیلم فجر در بهمن ماه 1388 هم به نمایش در آمد