برگزاری سخنرانی چگونه بدانیم؟ با محوریت مدیریت اسلامی در دانشکده مدیریت و حسابداری دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب

۰۵ اردیبهشت ۱۳۹۱ | ۰۴:۳۰ کد : ۳۳۱۶
به همت دفتر فرهنگ اسلامی دانشکده مدیریت و حسابداری دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب جلسه سخنرانی با عنوان " چگونه بدانیم؟ " با محوریت مدیریت اسلامی در سالن آمفی تئاتر آن دانشکده برگزار گردید.

در این جلسه آقای دکتر محقق از اساتید واحد مطالبی در باب از چگونگی مدیریت اسلامی و غربی مطرح و سپس در مورد اینکه چرا در غرب روابط از حالت معمول و متداول خارج و به سمت بی بندوباری رسیده است و چرا جوامع شرقی نیز از این روش تبعیت می کند و همچنین نحوه مدیریت کشورهای غربی مطالبی را ارائه نمود. سخنران در ادامه به مقایسه مدیریت اسلامی و مدیریت غربی پرداخت و شاخصه های مدیریت اسلامی را بر شمرد. در انتها به سئوالات دانشجویان نیز پاسخ گفته شد.