نشست تخصصی با عنوان آرامش و نشاط در زندگی در دانشکده علوم پایه واحد تهران جنوب

۲۷ اسفند ۱۳۹۰ | ۰۳:۳۰ کد : ۳۲۱۳ فرهنگی
به همت دفتر فرهنگ اسلامی دانشکده علوم پایه دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب نشست تخصصی با عنوان " آرامش و نشاط در زندگی و ارائه راهکارهایی جهت تقویت بافت های مثبت فکری دانشجویان" در سالن آمفی تئاتر آن دانشکده برگزار شد.

در این نشست حجت الاسلام و المسلمین همتی از اساتید واحد به ایراد سخنرانی پرداخت. وی باین داشت که: "آرامش و نشاط با ابعاد وجودی انسان گره خورده است، اگر ما خود را خوب بشناسیم می توانیم به آرامش و نشاط پی ببریم . موضوع مهمی که قابل تامل است این است که انسان بودن ما تابع نیازهای ما است نه تابع داشته های ما. نیازهای انسان به دو دسته مادی و غیر مادی تقسیم می شوند . نیازهای مادی همان نیازهای اولیه انسان است که تمامی موجودات زنده به آنها نیاز دارند؛ . اما نیازهای غیرمادی یا معنوی مختص انسان است و درصورت پاسخ دادن به این نوع نیازها، انسان به آرامش و نشاط خواهد رسید؛ مانند نیاز به احترام و نیاز به محبت". سخنران سپس با اشاره به عواملی که در ایجاد آرامش و نشاط موثرند ازجمله  داشتن کارو شغل افزود: " امروزه در جامعه ما زمینه ایجاد این عوامل بطور کامل مهیا نیست، لذا زمینه های عدم آرامش جوانان بسیار بالاست." وی همچنین داشتن اعتماد به نفس و خود باوری ، عزت نفس و ایمان را از عوامل موثر در ایجاد نشاط و آرامش در انسان معرفی نمود. در انتهای نشست سخنران به سوالات دانشجویان نیز پاسخ داد.