شورای مرکزی مشاوره دانشجویی در واحد تهران جنوب تشکیل می شود

۲۶ مرداد ۱۳۸۹ | ۰۴:۳۰ کد : ۲۹۹ آخرین رویدادهای واحد
به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب، در نشست مشترک مسئولین دانشگاه علوم انسانی و دانشجویان این دانشکده دکتر احمد شمس رئیس این دانشکده خبر از تشکیل شورای مرکزی مشاوره دانشجویی در این دانشکده داد.

بر پایه این گزارش در این نشست که با هدف آگاهی، جمع آوری پیشنهادات، نقطه نظرات و ارائه تدابیر و راه کار هایی جدید و مفید تر از دانشجویان در جهت انتقال دانشکده به سازمان جدید به بهترین نحو ممکن برگزار شد. دکتر شمس رئیس دانشکده علوم انسانی گفت: هدف دانشکده از این پس بهره مندی از بازوی توانمند مشاوره دانشجویی می باشد و این امر مستلزم تشکیل یک هسته مرکزی و شورایی تحت عنوان فرهنگی، دانشجویی، پژوهشی، آموزشی و... می باشد.

وی افزود در این شوراها بایستی افراد معین و مورد اعتماد دانشجویان انتخاب شوند تا در جهت کمک و رفع مشکلات دانشکده تلاش نموده و دانشجویان را نیز مطلع کنند.

وی تاکید کرد: هدف ما اکنون انتخاب هسته مرکزی این طیف دانشجویی تحت عنوان «شورای مرکزی مشاوره دانشجویی دانشکده علوم انسانی» می باشد.

دکتر شمس در بخش دیگری از سخنان خود گفت: در حال حاضر شما باید به ما کمک کنید، زیرا ما میخواهیم برنامه ریزی و اقدامات بهینه ای داشته باشیم و در این راه نمی توانیم دور از نیاز ها و ایده های شما حرکت کنیم.

در پایان این نشست، دکتر شمس به سؤالات و ابهامات دانشجویان در خصوص جابجایی و انتقال دانشکده پاسخ گفت و به اتفاق جمعی از دانشجویان از این دانشکده بازدید کردند.