آغاز سال تحصیلی جدید دانشگاه آزاد اسلامی با عنوان روز ولایت

۲۵ مرداد ۱۳۸۹ | ۰۴:۳۰ کد : ۲۹۶ آموزشی
خبرگزاری ایسکانیوز : معاون آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی گفت: چهار روز اول سال تحصیلی با عناوین روز ولایت، وحدت، دانش و علم آموزی و خانواده و دانشگاه نامگذاری شده که برنامه های این 4 روز باید در جهت توسعه دانشگاه آزاد اسلامی و تکریم دانشجویان با دقت در واحدها انجام شود.

یه گزارش خبرنگار گروه دانشگاه باشگاه خبرنگاران دانشجویی ایران "ایسکانیوز"، نشست تخصصی معاونین آموزشی دانشگاههای آزاد اسلامی سمنان، گلستان و مازندران در مجتمع آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی ساری برگزار شد.
در این نشست ابتدا دکتر نیاز آذری رئیس دانشگاه آزاد اسلامی ساری به تشریح وضعیت آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی ساری پرداخت و گفت: با پیگیری های انجام شده تاکنون 3 رشته دکترا ، 21 رشته کارشناسی ارشد، 38 رشته کارشناسی پیوسته 17 رشته کارشناسی ناپیوسته ، 12 رشته کاردانی پیوسته و 21 رشته کاردانی ناپیوسته در دانشگاه آزاد اسلامی ساری راه اندازی شده است و 9390 دانشجو در حال حاضر مشغول تحصیل بوده و تا کنون 24 هزار نفر در دوره های مختلف فارغ التحصیل شده اند.
وی افزود : در دانشگاه آزاد اسلامی ساری تاکنون 25 همایش ملی و منطقه ای برگزار شده و 35 استاد دانشگاه برای شرکت در همایش های بین المللی به خارج از کشور اعزام شدند 140 مقاله در همایشهای ملی و منطقه ای توسط اساتید این دانشگاه ارائه شده است.
در ادامه دکتر صالحی دبیر منطقه 3 دانشگاه آزاد اسلامی گزارشی در مورد وضعیت آموزشی منطقه 3 و مشکلات حوزه آموزش ارائه کرد.
دکتر احدی معاون آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی ضمن تشکر از دانشگاه آزاد اسلامی ساری به خاطر میزبانی این نشست تخصصی از تفویض اختیارات بیشتر به مناطق در حوزه فعالیتهای آموزشی خبر داد و به تشریح برنامه های دانشگاه آزاد اسلامی در آغاز سال تحصیلی جدید پرداخت.
وی گفت: در اولین روز سال تحصیلی در قالب جلسات مختلف اهمیت ولایت و نقش آن در تداوم انقلاب تحلیل خواهد شد.
احدی اهمیت وحدت و ضرورت انسجام ملی، اهمیت دانش و علم آموزی و نقش خانواده در رشد و ارتقاء علمی را از جمله مباحث مورد نظر در روزهای دوم تا چهارم سال تحصیلی جدید در دانشگاه آزاد اسلامی اعلام کرد.
معاون آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی تصریح کرد: باید زمینه حضور خانواده ها را در دانشگاه فراهم کنید تا خانوادها عظمت و بزرگی این مراکز آموزشی را از نزدیک ببینند و در جریان فعالیتها و اقدامات ارزشمند دانشگاه آزاد اسلامی قرار بگیرند و با اساتید فرزندانشان آشنا شوند.
دکتر احدی ایجاد زمینه انتقاد در دانشجویان را متذکر شد و گفت: انتقاد دانشجو موجب توانایی مدیریت خواهد شد و همه باید زمینه انتقاد دانشجویان را فراهم کنیم و از انتقاد آنان نترسیم و از معاونین آموزشی انتظار دارم تا همیشه در میان دانشجویان باشند و به طور مستقیم در جریان مشکلات آنان قرار بگیرند.
دکتر احدی تکریم دانشجویان و خانواده آنان را مورد تاکید قرار داد و گفت : احترام به دانشجویان و خانواده های آنان باید در راس فعالیتها و برنامه های مراکز دانشگاهی و واحدهای آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی باشد
وی در پایان تاکید کرد: با همت بلند و تلاش مضاعف همه مسئولین و اساتید در آینده نزدیک دانشگاه آزاد اسلامی به یکی از دانشگاههای معتبر علمی جهان تبدیل خواهد شد.