برگزاری اولین کنفرانس ملّی محاسبات نرم و فناوری اطلاعات اسفند 89 در واحد ماهشهر

۲۵ مرداد ۱۳۸۹ | ۰۴:۳۰ کد : ۲۹۵ پژوهشی
اولین کنفرانس ملّی محاسبات نرم و فناوری اطلاعات اسفندماه سال جاری در دانشگاه آزاد اسلامی واحد ماهشهر برگزار می گردد.

به گزارش آنا، مهندس بابک فخار دبیر اجرایی این کنفرانس و عضو هیأت علمی گروه مهندسی کامپیوتر واحد ماهشهر با اعلام این خبر گفت: اولین کنفرانس ملّی محاسبات نرم و فناوری اطلاعات تمامی محققین و پژوهشگران از سراسر دانشگاه ها و صنایع ایران را به ارسال مقاله از جدیدترین نتایج تحقیقات خود دعوت می نماید.

دبیر اجرایی کنفرانس هدف اصلی این کنفرانس را گرد آمدن پژوهشگران، اساتید و کارشناسان علاقمند در زمینه های مورد نظر کنفرانس، از سراسر ایران برای تبادل ایده ها، نظرات و یافته های خود با یکدیگر دانست و گفت: اولین کنفرانس ملّی محاسبات نرم و فناوری اطلاعات 12 و 13 اسفندماه سال جاری با حضور کارشناسان این رشته در دانشگاه آزاد اسلامی واحد ماهشهر برگزار و علاقمندان به شرکت در این کنفرانس می توانند با مراجعه به وب سایت این کنفرانس به آدرس الکترونیکی www.ncscit.ir تا تاریخ یکم آبان ماه 89 مقالات خود را از طریق همین وب سایت ارسال نمایند.

عضو هیأت علمی واحد ماهشهر در ادامه بیان داشت: مهندسی نرم افزار، سیستم های هوشمند و محاسبات نرم، شبکه های کامپیوتری و سیستم های توزیعی، سیستم های دیجیتال، فناوری اطلاعات و هوش مصنوعی از موضوعات مطرح و مورد نظر این کنفرانس جهت ارسال مقاله می باشد.