تازه های نشر در واحد تهران جنوب

۱۳ آبان ۱۳۸۸ | ۰۳:۳۰ کد : ۲۸ پژوهشی

کتاب کاربرد کامپیوتر در معدن ( چاپ دوم ) تالیف آقای مهندس مهدی امیرافشاری عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب و آقای نوید حسینی عضو باشگاه پژوهشگران این واحد دانشگاهی توسط انتشارات واحد منتشر شد.

سازگاری محتوای این کتاب با نیاز حال و آینده صنعت معدنکاری و تونلسازی کشور و همچنین تشریح آخرین نسخه نرم افزارهای مرتبط از جمله ویژگی های آن محسوب می شود . برای استفاده موثر از این کتاب آشنائی مقدماتی با کامپیوتر و سیستم عامل ویندوز ضروری است. مطالب این کتاب می تواند به عنوان منبع درس کاربرد کامپیوتر در معدن مورد استفاده قرار می گیرد . همچنین مطالعه آن به دانشجویان مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترای مهندسی معدن، مکانیک سنگ، عمران و علوم وابسته، همچنین مهندسین شاغل در فعالیت های مرتبط با معدنکاری و تونلسازی پیشنهاد می شود.