اخذ رتبه علمی - پژوهشی فصلنامه International Journal of Energy and Environmental Engineering ،

۲۵ دی ۱۳۹۰ | ۰۳:۳۰ کد : ۲۷۸۳ پژوهشی
اخذ رتبه علمی - پژوهشی فصلنامه " International Journal of Energy and Environmental Engineering "، دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب

فصلنامه " International Journal of Energy and Environmental Engineering "، دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب موفق به اخذ رتبه علمی- پژوهشی گردید.

به استناد مصوبات کمیسیون بررسی و تأیید مجلات علمی و براساس رأی هشتادوسومین و هشتادوچهارمین جلسه کمیسیون مورخ 30/8/1390 معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی، مجله:

" International Journal of Energy and Environmental Engineering " حائز رتبه علمی- پژوهشی به مدت یک سال گردید. شــایـان ذکـر است پنجمین شماره ایـن ژورنال با مدیر مسئولی دکتر فریور فاضلپور و سردبیری دکتر مهرزاد شمس و مدیر داخلی هادی پاسدارشهری به چاپ رسیده است. این مجله مقاله­های تخصصی در زمینه مهندسی انرژی و محیط زیست را منتشر می­کند. علاقه­منــدان جهـت دریـافــت اطـلاعـات بـیشـتر در خصـوص این نشـریه می­توانـند بـه سایـت http://journals.azad.ac.ir/IJEEE مراجعه کنند ».