برگزاری جلسه شورای فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب در دی ماه

۲۲ دی ۱۳۹۰ | ۰۳:۳۰ کد : ۲۷۷۹ فرهنگی
جلسه شورای فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب در دی ماه برگزار گردید.

.

جلسه شورای فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب در دی ماه برگزار گردید. در این جلسه مواردی از قبیل برپایی نمایشگاه عکس از دوران انقلاب به مناسبت دهه فجر، برگزاری مراسم و مسابقه کتابخوانی به مناسبت میلاد پیامبر اکرم (ص) و امام جعفر صادق (ع) ، برگزاری مراسم تقدیر از دانشجویان محجبه، برگزاری مسابقه کتابخوانی و مقاله نویسی به مناسبت دهه فجر انقلاب اسلامی، بازدید از موزه عبرت ویژه دانشجویان، بزرگداشت هفته وحدت، برگزاری مسابقه کتابخوانی از زندگانی امام حسن عسگری (ع)، برگزاری مراسم زیارت عاشورا، برگزاری سخنرانی در زمینه تاریخچه انقلاب اسلامی، برگزاری نشست تخصصی با عنوان "ژرفای اندیشه و افکار بلند بنیانگذار انقلاب اسلامی ایران حضرت امام خمینی (ره)"، برگزاری اردوی سیاحتی – زیارتی امام زاده (طاهر – زاهد) ، برگزاری کارگاه آموزشی "روش های برقراری ارتباط موفق" و برگزاری کارگاه آموزشی ویژه مدرسین درس آموزش قرآن کریم، بررسی و مورد تصویب قرار گرفت.