جشن فارغ التحصیلی دانش آموختگان رشته شیمی دانشکده علوم پایه تهران جنوب برگزار شد

۲۲ دی ۱۳۹۰ | ۰۳:۳۰ کد : ۲۷۷۷ آموزشی
معاون آموزشی واحد تهران جنوب در دانشکده علوم پایه: در دانشکده های تخصصی چابک و فعال امکان ارائه خدمات آموزشی و پژوهشی بهتر مهیا می شود. به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب و به همت معاونت آموزشی واحد تهران جنوب مراسم جشن فارغ التحصیلی دانشجویان رشته شیمی کاربردی دانشکده علوم پایه با حضور دکتر دادگر، معاون آموزشی این واحد ، سیامک خاله اوغلی معاون آموزشی و دانشجویی دانشکده، دکتر میلانی مدیر گروه رشته شیمی کاربردی و سایر مسئولان، اساتید و دانشجویان در سالن آمفی تئاتر آن دانشکده برگزار شد.

بر پایه این گزارش در ابتدای این مراسم که با جلسه توجیهی دانشجویان ورودی جدید این دانشکده برگزار شد، دکتر دادگر معاون آموزشی ضمن خیر مقدم و تبریک به دانشجویان دانشگاه، گفت: ما بالغ بر 380 دانشجوی فعال مشغول به تحصیل در رشته شیمی کاربردی داریم و حضور این 88 نفر دانشجوی جدید به جمع این شیمی دانان در واقع باعث افتخار است و من به شما عزیزان تبریک عرض می کنم. این مجلس در واقع بیشتر از همه، بخاطر عرض خیر مقدم و شادی حضور این دانشجویان جدید تشکیل شده است. هر چند در جنب این جلسه قرار است که عده ای از دانشجویان فارغ التحصیل رشته شیمی کاربردی ما مراسم جشن فارغ التحصیلی خود را به رسم یاد بود و یادگار بگیرند تا الگویی باشند برای دانشجویان جدید که مثل آن ها در آینده ای نه چندان دور فارغ التحصیل می شوند.

دادگر افزود: از مدیریت گروه تشکر ویژه دارم بخاطر زحمات تشکیل این جلسه و همچنین از بچه های انجمن شیمی کاربردی که واقعا تلاش کردند و زحمت کشیدند و این مراسم را تدارک دیدند. خوشبختانه حضور دانشجویان جدید الورود شیمی کاربردی مصادف شده با تاسیس دانشکده علوم پایه و جای خوشحالی دارد که ما اعلام کنیم رشته شیمی کاربردی و فیزیک و ریاضی کاربردی و دبیری ریاضی از پیکره دانشکده های فنی و مهندسی و تربیت معلم سابق جدا و هم اکنون مستقل شده اند و انشاالله فرصت و امکانات برای فعالیت های بیشتر و بهتر علمی در این گروههای آموزشی مهیا است.

معاون آموزشی واحد تهران جنوب گفت: تشکیل دانشکده علوم پایه در راستای ایجاد دانشکده های تخصصی چابک در واحد تهران جنوب بوده است، و معتقدیم که در دانشکده های تخصصی چابک و فعال امکان ارائه خدمات آموزشی و پژوهشی بهتر مهیا می شود.

در ادامه این مراسم معاون دانشکده، مدیر گروه  شیمی کاربردی و مسئول دفتر فرهنگ اسلامی دانشکده هر کدام فعالیت های حوزه کاری خود را تشریح نموده و دانشجویان را به همکاری با بخش های مختلف ترغیب نمودند.

بخش پایانی این مراسم با جشن فارغ التحصیلی دانشجویان رشته شیمی کاربردی همراه بود که به فارغ التحصیلان لوح تقدیر اهدا شد.