تاریخ توزیع کارت ورود به جلسه آزمون کاردانی پیوسته سال 89 دانشگاه آزاد اسلامی

۰۳ مرداد ۱۳۸۹ | ۰۴:۳۰ کد : ۲۵۹ آموزشی
ایسکانیوز: تاریخ توزیع کارت ورود به جلسه آزمون کاردانی پیوسته سال 89 دانشگاه آزاد اسلامی اعلام شد. دکتر مهرادفر معاون اجرایی مرکز آزمون دانشگاه آزاد اسلامی در گفت و گو با خبرنگار گروه دانشگاه باشگاه خبرنگاران دانشجویی ایران "ایسکانیوز" با بیان این مطلب افزود: توزیع کارت این آزمون به صورت اینترنتی از طریق سایت www.azmoon.org از ساعت 11 صبح روز سه شنبه مورخ 5/5/89 آغاز می شود و تا یک ساعت قبل از شروع آزمون ادامه خواهد داشت.

وی گفت: داوطلبان این آزمون می توانند با وارد کردن شماره پرونده و کد رهگیری که در هنگام ثبت نام دریافت کرده اند، نسبت به مشاهده و تهیه پرینت کارت ورود به جلسه خود اقدام کنند.
مهرادفر افزود: اطلاعات فردی و آزمونی شخص داوطلب به همراه عکس وی در کارت ورود به جلسه درج شده است و داوطلبان در صورت وجود هر مشکلی در اطلاعات مندرج در کارت لازم است در خلال روزهای چهارشنبه مورخ 6/5/89 لغایت پنج شنبه مورخ 7/5/89 صبحها از ساعت 9 الی 13 و بعدازظهر از ساعت 14 الی 18 با مراجعه به باجه رفع نقص پیش بینی شده نسبت به اصلاح موارد مغایرت اقدام کنند.
معاون اجرایی مرکز آزمون دانشگاه آزاد اسلامی خطرنشان کرد: داوطلبان لازم است در این خصوص به اطلاعیه ای که روز یکشنبه مورخ 3/5/89 از طریق روزنامه آفرینش منتشر و به طور همزمان در پایگاه اطلاع رسانی مرکز آزمون به آدرس
www.azmoon.net قابل مشاهده است، مراجعه کنند. وی به ایسکانیوز گفت: آزمون کاردانی پیوسته سال 89 دانشگاه آزاد اسلامی روز جمعه مورخ 8/5/89 با شرکت 210 هزار داوطلب برگزار خواهد شد