برگزاری نشست تخصصی با موضوع بحران اقتصادی غرب در دانشکده حقوق، علوم سیاسی و اقتصادی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب

۲۷ آذر ۱۳۹۰ | ۰۳:۳۰ کد : ۲۵۸۰ رویدادهای فرهنگی واحد
به همت دفتر فرهنگ اسلامی دانشکده حقوق، علوم سیاسی و اقتصادی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب نشست تخصصی با موضوع بحران اقتصادی غرب با سخنرانی آقای دکتر ملکی در سالن آمفی تئاتر آن دانشکده برگزار گردید.

در این نشست آقای دکتر ملکی مهمترین دلایل بحران اقتصادی غرب را مورد بررسی قرار داد و گفت که نبرد حاکمیت اخلاق در اقتصاد جهانی و انتشار بیش از اندازه دلار بدون پشتوانه از عوامل مهم این مسئله بوده است. وی افزود: علت عمده شتاب اقتصاد غرب تا قبل از بحران ، استعمار و مصرف گرایی بوده است.سخنران سپس علت شکل گیری انقلاب های سوسیالیستی را در مقابل اقتصاد لیبرالیسم بیان نمود.

در ادامه وی ترویج عدالت و جلوگیری از ظلم و ستم اقتصاد لیبرالیسم را یکی از دلایل شکل گیری اقتصاد اسلامی دانست و گفت در حال حاضر یکی از بحران های اقتصاد غرب ، بومی کردن اقتصاد و حاکمیت اخلاق بر اقتصاد جهانی است. در انتهای جلسه نیز سخنران به سوالات حاضرین پاسخ داد.