در واحد تهران جنوب منتشر شد؛اولین شماره مجله تحقیقات علوم آب

۲۷ تیر ۱۳۸۹ | ۰۴:۳۰ کد : ۲۵۶ پژوهشی
به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب، و به همت حوزه معاونت پژوهشی این واحد اولین شماره مجله «تحقیقات علوم آب» با هفت مقاله و یک گزارش فنی به زبان فارسی به چاپ رسید.

بر پایه این گزارش در این نشریه که به مدیر مسئولی محمدرضاپیرستانی، سردبیری سید رضا الوانکارو مدیر داخلی آرش رزمخواه است، مقاله ای تخصصی در زمینه های هیدرولیک، هیدرولوژی و مهندسی منابع آب، مهندسی رودخانه، مهندسی سواحل و بنادر و سازه های فرا ساحلی، هوش محاسباتی در علوم آب، سنجش از دور و سیستم های اطلاعات جغرافیایی و مسائل زیست محیطی در علوم آب و غیره به چاپ خواهد  رسید.

شایان ذکراست که مجله «تحقیقات علوم آب» از شماره دوم به بعد به زبان انگلیسی به چاپ خواهد رسید، لذا پذیرش مقالات صرفا به زبان انگلیسی خواهد بود و علاقه مندان جهت دریافت اطلاعات بیشتر در بخش خصوصی این نشریه و ارسال مقالات می توانند به پایگاه اینترنتی:http://journals.azad.ac.ir/jwsr  مراجعه نمایند.