توسط واحد تهران جنوب صورت گرفت 20 مرحله بازدید علمی در خرداد ماه سالجاری

۲۷ تیر ۱۳۸۹ | ۰۴:۳۰ کد : ۲۵۵ پژوهشی
به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب، به همت دفتر ارتباط با صنعت حوزه معاونت پژوهشی این واحد، در خرداد ماه سال جاری بیست مرحله بازدید علمی دانشجویی برگزار شد.

بر اساس این گزارش در خرداد ماه 89، تعداد 930 نفر از دانشجویان و نخبه های علمی ( شیمی کاربردی- تکنولوژی آموزشی و مدیریت فرهنگی و هنری) و گروههای آموزشی ( محیط زیست – معدن – نقشه برداری – مطالعات خانواده و مهندسی نساجی) در مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد به همراه اساتید راهنمای خودطی 20 مرحله بازدید علمی از سازمان هواشناسی کشور، سد سیاه بیشه، پالایشگاه نفت پارس،  شرکت سیمان تهران، شرکت الیاف ماهان، شرکت نفیس نخ، پارک علمی فناوری فن آموز گستر، معدن توف فرحزاد، روستای ابیانه، موزه آزادی، موزه کاخ نیاوران، مسیرهای لالون، امامزاده داود، بی بی شهربانو، آبعلی، پلور، شمشک، جاده هراز، جاده رودهن و ...بازدید کردند.