تاریخ توزیع کارت ورود به جلسه آزمون پزشکی سال 89 دانشگاه آزاد اسلامی

۲۳ تیر ۱۳۸۹ | ۰۴:۳۰ کد : ۲۵۲ آموزشی
ایسکانیوز: آزمون پزشکی سال 89 دانشگاه آزاد اسلامی در روز جمعه مورخ اول مردادماه برگزار خواهد شد.
به گزارش گروه دانشگاه باشگاه خبرنگاران دانشجویی ایران "ایسکانیوز"، توزیع کارت این آزمون به صورت اینترنتی از طریق سایت WWW.azmoon.org از ساعت 11 صبح روز سه شنبه مورخ 29/4/89 آغاز می شود و تا یک ساعت قبل از شروع آزمون ادامه خواهد داشت. داوطلبان این آزمون می توانند با وارد کردن شماره پرونده و کد رهگیری که در هنگام ثبت نام دریافت کرده ان نسبت به مشاهده و تهیه پرینت کارت ورود به جلسه خود اقدام نمایند.
اطلاعات فردی و آزمونی شخص داوطلب به همراه عکس وی در کارت ورود به جلسه درج شده است و داوطلبان در صورت وجود هر مشکلی در اطلاعات مندرج در کارت لازم است در خلال روزهای سه شنبه مورخ 29/4/89 لغایت پنج شنبه مورخ 31/4/89 صبحها ازساعت 9 الی 13 و بعد از ظهر از ساعت 14 الی 18 با مراجعه به باجه رفع نقص پیش بینی شده نسبت به اصلاح موارد مغایرت اقدام نمایند.
داوطلبان لازم است در این خصوص به اطلاعیه ای که روز یکشنبه مورخ 27/4/89 از طریق روزنامه آفرینش منتشر و به طور همزمان در پایگاه اطلاع رسانی www.azmoon. org قرار می گیرد، مراجعه کنند.