برگزاری نشست راهکارهای ازدواج موفق در دانشکده حقوق، علوم سیاسی و اقتصادی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب

۲۵ آبان ۱۳۹۰ | ۰۳:۳۰ کد : ۲۳۱۲ رویدادهای فرهنگی واحد
به همت دفتر فرهنگ اسلامی دانشکده حقوق ، علوم سیاسی و اقتصادی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب نشست تخصصی راهکارهای ازدواج موفق در سالن آمفی تئاتر آن دانشکده برگزار شد.

در این نشست آقای دکتر ابراهیم پور در باره خانواده گسترده - مرکز گرا و متقابل به حفظ خود ، مادر سالاری، پدر سالاری و خانواده هسته ای به ایراد سخنرانی پرداخت. در ادامه وی در باره شهر نشینی، دگرگونی در گرایش های اخلاقی ، آزادی زنان ، شاغل بودن زنان ، خانواده از نظر قرآن و فقه، معیارهای همسر گزینی و ویروسهای زندگی مواردی را بیان نمود.

در انتهای نشست نیز ضمن برگزاری مسابقه ای از مباحث سخنرانی به سوالات مطرح شده حاضرین پاسخ داده شد.