با حضور اعضای هیات رئیسه واحد تهران جنوب صورت گرفت؛معارفه رئیس جدید دانشکده مهندسی صنایع

۳۰ خرداد ۱۳۸۹ | ۰۴:۳۰ کد : ۲۲۷ آموزشی
به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب، امروز و طی مراسمی با حضور اعضای هیات رییسه واحد و مسئولین دانشکده مهندسی صنایع دکتر فرشید عبدی، عضو هیات علمی گروه مهندسی صنایع به عنوان رئیس جدید این دانشکده معرفی شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب، امروز و طی مراسمی با حضور اعضای هیات رییسه واحد و مسئولین دانشکده مهندسی صنایع دکتر فرشید عبدی، عضو هیات علمی گروه مهندسی صنایع به عنوان رئیس جدید این دانشکده معرفی  شد.

بر پایه این گزارش، در این جلسه دکتر صدیق رئیسی، معاون پژوهشی واحد گفت: سال گذشته در دانشکده مهندسی صنایع طبق برنامه ریزی، سیاست واحد مبنی بر تخصصی شدن رشته ها در حیطه آموزش و پرورش به عنوان اولین دانشکده مهندسی صنایع دانشگاه آزاد و با امید حرکت های بزرگ و رو به رشد تاسیس شد و اگر چه امروز وضع مطلوب را ندارد اما در این یک سال تلاشهای زیادی جهت زیر سازی و بستر سازی بسیاری از امور صورت گرفت و آقای مهندس ریاحی به عنوان اولین رئیس این دانشکده سهم بسزایی در این راستا دارند و جا دارد از تلاشهای یکساله ایشان تشکر کنم و برای دکتر عبدی در این مسئولیت آرزوی موفقیت می کنم.

وی افزود: شکل گیری این دانشکده پروسه ای سخت و پیچیده بوده و در این راستا در این یکسال زحمات زیادی کشیده شد و از این به بعد نیز انتظار می رود آقای دکتر عبدی با برنامه‏ریزی دقیق، و بکار گیری از منابع و پیگیری مجدانه و با استفاده از تجارب گذشته در هماهنگی با سیاست های کلی واحد در جهت تکامل و قوام یافتن این دانشکده بخصوص بسترهای پژوهشی تلاش کنند.

در این جلسه مهندس ریاحی ضمن بیان گزارشی از فعالیت های یکساله از همه همکاران اعم از اعضای هیات علمی و کارکنان تشکر کرد و برای دکتر عبدی آرزوی موفقیت کرد.

سپس دکتر عبدی در سخنان کوتاهی چشم انداز این دانشکده را تبدیل شدن به قطب علمی مهندسی صنایع در دانشگاه آزاد اسلامی بیان کرد و گفت: راه زیادی را در این راستا در پیش داریم و بر کمک ها و همکاری همه اساتید، کارکنان و دانشجویان نیاز داریم و شایسته است که در این دانشکده به عنوان اولین دانشکده مهندسی صنایع دانشگاه آزاد اسلامی، قطب علمی این رشته نیز باشد.

وی برخی از برنامه های مدنظر را اینگونه بیان کرد: ایجاد فضای اعتماد، انگیزه و احترام متقابل با احترام به قوانین و سیاست های واحد، رویکرد پژوهش محور به جای آموزش محور، دیدگاه کاشت، داشت، برداشت و نگاه بلند مدت به جای دیدگاه موضعی و امتحان محور، افزایش مشارکت فعال، اطلاع رسانی شفاف و بکارگیری دیدگاه روابط عمومی، در دسترس بودن چه شخصی و چه سیستمی، توجه به ریشه ها به جای نشانه ها و عملکرد محوری.

در پایان این جلسه نیز دکتر محمد حسن چراغعلی، معاون اداری مالی واحد نیز ضمن تشکر از مهندس ریاحی و آرزوی توفیق برای دکتر عبدی گفت: باید تلاشها هماهنگ باشد زیرا در غیر اینصورت تلاشها یکدیگر را خنثی می کنند و نه تنها باعث پیشرفت نمی شوند بلکه مخرب و زیان بار هم خواهد بود. وی با تاکید بر نظم در عملکرد شخصی و سیستمی، آن را عاملی مهم دانست که باعث بروز هم افزایی می شود.