برگزاری مراسم قرعه کشی عمره دانشجویی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب

۲۷ مهر ۱۳۹۰ | ۰۳:۳۰ کد : ۲۱۰۴ فرهنگی
به همت معاونت فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب مراسم قرعه کشی عمره دانشجویی واحد های تهران جنوب، پرند و اسلامشهر به میزبانی واحد تهران جنوب ، همزمان با سایر واحدهای دانشگاهی در دانشکده فنی واحد برگزار شد.در این مراسم که معاون فرهنگی واحد ، مسوول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در واحد و نمایندگان واحد های پرند ، اسلامشهر و جمعی از دانشجویان حضور داشتند، پس از تلاوت آیاتی چند از قرآن کریم و پخش کلیپ هایی از مراسم و مناسک حج مراسم قرعه کشی بصورت متمرکز و اینترنتی انجام گردید.