برگزاری جلسه معارفه کانون تئاتر ویژه دانشجویان ورودی جدید دانشکده فنی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب

۲۳ مهر ۱۳۹۰ | ۰۳:۳۰ کد : ۲۰۸۸ رویدادهای فرهنگی واحد
به همت کانون تئاتر و با همکاری دفتر فرهنگ اسلامی دانشکده فنی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب جلسه معارفه کانون تئاتر آن دانشکده ویژه دانشجویان ورودی جدیدی برگزار شد.

در این مراسم ابتدا خانم فهیمه معین و آقای سهیل اعرابی دبیران کنونی و سابق کانون به معرفی فعالیتهای کانون از بدو تأسیس تاکنون پرداختند.

سپس نمایش " پا درد " و "مغروق" گزیده ای از "پزشک نازنین " برگرفته از داستان های کوتاه آنتوان چخوف ، به کارگردانی محمد علی بداغی و سارا حدادی و نقش خوانی سارا طالبی ، محمد حسین مجد طاهری و محمد علی بداغی به صورت نمایشنامه خوانی اجرا گردید.

گفتنی است در این مراسم ضمن پذیرایی بسته های فرهنگی همراه با لوح فشرده آموزشی بین دانشجویان توزیع شد.