برگزاری جلسه ستاد اقامه نماز دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب در شهریور ماه

۳۰ شهریور ۱۳۹۰ | ۰۴:۳۰ کد : ۱۹۶۶ آخرین رویدادهای واحد
جلسه ستاد اقامه نماز دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب در شهریور ماه برگزار شد. در این جلسه برگزاری همایش با موضوع نماز و نیایش در زمینه عکس ، تهیه کلیپ ، فیلم کوتاه و مقاله نویسی ، برگزاری کلاس های آموزشی نماز ویژه دانشجویان در دانشکده های ادبیات فارسی و زبانهای خارجی و روانشناسی و علوم تربیتی ، تهیه و توزیع بسته فرهنگی از محصولات ستاد اقامه نماز با موضوع نماز ویژه خانواده اساتید و کارکنان ، برگزاری دومین دوره تفسیر قرآن کریم با محوریت نماز ویژه دانشجویان دانشکده صنایع و برگزاری جلسات هفتگی زیارت عاشورا در دانشکده صنایع مورد بررسی و تصویب قرار گرفت.