پیام معاونت دانشجویی واحد تهران جنوب: دانشگاه آزاد اسلامی عرصه اجتماعی و پایگاه کمال‏یابی روح است

۲۸ شهریور ۱۳۹۰ | ۰۴:۳۰ کد : ۱۹۵۵ دانشجویی
معاونت دانشجویی واحد تهران جنوب به مناسبت آغاز سال تحصیلی جدید، ورود شادمانه آینده سازان کشور را به واحد تهران جنوب تبریک گفت و خطاب به دانشجویان جدید الورود گفت: احساس شعف و شوق و شور شما در ورود به یکی از مهمترین عرصه اجتماعی یعنی دانشگاه که پایگاه کمال‏یابی روح پس از دبستان و دبیرستان می باشد برای ما قابل درک است.

عزت الله اورعی در این پیام خطاب به دانشجویان گفت: مسئولین و   مدیران، روسا و تمامی کارکنان در حوزه ستادی و 9 دانشکده دیگر این واحد مانند شما در شادی و سرور دیدار و آشنایی با شما هستند. حوزه معاونت دانشجویی خدماتی از قبیل گواهی تحصیلی، امور نظام وظیفه، صدور ریز نمرات، صدور گواهی نامه موقت پایان تحصیلات و اعطای دانش‏نامه پس از اتمام تحصیلات را در کنار خدمات فوق برنامه نظیر امور تربیت بدنی و ورزشی، تخفیف و تسهیلات مالی بر اساس ضوابط و آئین نامه های موجود و البته خدمات تکثیر، بوفه و طبخ و توزیع ناهار را عهده دار می باشد. همچنین فرآیند مهمان فرستی و مهمان پذیری و نقل و انتقال دانشجویی بین این واحد و واحد های دیگر از جمله وظایف این حوزه می باشد و در صورت تمایل به انجام سفر های خارجی برای تحصیل، شرکت در همایشهای خارجی و یا سفر های زیارتی و تفریحی مفتخر به انجام خدمات در این زمینه هستیم. اگر شما در مکانهایی در آینده مشغول به کار خواهید شد پاسخ به استعلام سوابق انضباطی، آموزشی و تائیدیه مدارک و دانشنامه تحصیلی شما را به تمام نقاط کشور با افتخار و کمال میل و با سرعت بالا جوابگو هستیم. خدمات مشاوره رایگان برای دانشجویانی که به این خدمات نیاز دارند، از دیگر وظایف این حوزه می باشد.

سایر امور مربوط به شما دانشجویان عزیز که در این حوزه معاونت انجام می شود به قرار زیر است:

• ارائه و توزیع کارتهای اتوماسیون تغذیه جهت دانشجویان ورودی جدید و متقاضی دریافت غذا ، طبق اطلاع رسانی در دانشکده ها توسط نصب بنرهای مربوطه در محوطه دانشکده ها .
  • -      نظارت بر طبخ و توزیع غذای دانشجوئی در دانشکده ها به متقاضیان . قابل ذکر است که طبخ  غذای دانشجوئی از ابتدای نیمسال جاری توسط پیمانکار صورت خواهد گرفت و تنها نظارت بر کیفیت    پخت و نحوه توزیع غذا بر عهده مسئولین امور دانشجوئی دانشکده خواهد بود .
  • -   ارائه آمار غذا بر طبق سیستم اتوماسیون تغذیه جهت طبخ غذای دانشجوئی .
  •    -    نظارت و کنترل بر عملکرد پیمانکاران بوفه و تکثیر دانشجوئی از جمله مسئولیتهای امور دانشجوئی بوده   که از سه روش به شرح زیر انجام می شود:
  •     بررسی فرم های کمی و کیفی ارزشیابی عملکرد پیمانکاران که از طرف دانشکده ها به دفتر  معاونت صورت می گیرد .
  •   بررسی نظرات دانشجویان که از طریق آدرس ایمیل student @ azad.ac.ir انجام می شود.
  •    بازدید های منظم از طرف اداره خدمات رفاهی دانشجویان واحد .
  • کلیه تسویه حسابهای دانشجویان اعم از فارغ التحصیل / اخراجی / انصرافی و انتقالی دانشجویان جهت تسویه کارتهای اتوماسیون تغذیه و دریافت کارتها از دانشجویان در دفتر اداره خدمات رفاهی دانشجویان  مستقر در معاونت دانشجوئی صورت می گیرد .

این ها خدمات اندکی است که خدمتگذاران به شما عزیزان آینده ساز ارائه می کنند و این افتخار را خواهند داشت که با تلاش و کوشش رضایت شما فرزندان میهن را جلب و مرضی رضای خداوند باشیم.

در این جا یک وظیفه مهم بر عهده شما می باشد و آن درک عمیقی از محیط مقدس دانشگاه و قدر شناسی دوران با اهمیت دانشجویی است. این فرصت مهم در طول عمر یک بار پدید می‏آید و به مثابه پی ریزی برای بنای ساختمان عظیم آینده شما در زمینه نقش آفرینی در آینده و متعالی شدن در دانش اندوزی و کسب معرفت انسانی، معنوی و دینی است. از خداوند می خواهیم شما را در این عرصه سرنوشت ساز موفق بدارد و شما هم از امکانات علمی و پژوهشی در اختیار حداکثر بهره برداری را بنمائید.برای ارتباط با این حوزه و ادارات آن می توانید به سایت واحد تهران جنوب مراجعه فرمائید و از پیشنهادات و انتقادات شما بهره مند گردیم.